Zdrowie wszystkich Darków
IMIENINY !!!!!
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Jako, że to ostatni mój post w tym roku, gdyż zaraz gnam na autobus, który powiezie mnie w miejsce, gdzie Nowy Rok witać bedę, życzę wszelakiej pomyslności jutrzejszym solenizantom o dość popularnym imieniu o skojarzeniach imprezowych, jakie i mi przyszło nosić .
Zaś wszystkim Forumowiczom wielu miłych chwil spędzonych przy piwie w 2006 roku!
Comment
-
-
Cyborgu: Wszystkiego najlepszego z okazji imienin!
Comment
-
-
O kilkanaście godzin spóźnione życzenia imieninowe dla Arka, Arcy'ego i Zythuma
Ark> dużo ciekawego szkła, mniej przemyśleń, pociechy z Młodej i powrotu do warzenia
Arcy> więcej rarytasów w Twych kolekcjach i rozpoczęcia upragnionego warzenia
Zythum> udanego życia rodzinnego, dobrych degustacji i zorganizowania wyjazdu do Czech
Wasze zdrowie, PanowieLast edited by cyborg_marcel; 2006-01-13, 11:45.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Cyborg_marcel> dzięki serdeczne za życzenia
Comment
-
-
Wszystkim forumowym Agnieszkom a w szczególności prezesowej Marusi wszystkiego najpiwniejszego w dniu ich święta
Comment
-
-
A za Agnieszki to i ja wzniosę kufelBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Dzięki, opijałam swoje imieniny na Zlocie winiarzy i miodosytników w Oleśnicy, impreza fajna, trunki pyyyyszne (piwo też było domowe oczywiście) wszyskim Agnieszkom tez najlepszego
Comment
-
-
No to alfabetycznie:
Ahumbie, Crizzowi, MaciejowiP, MJP oraz wszystkim innym niezidentyfikowanym przeze mnie forumowym Maciejom życzę wszystkiego najpiwniejszego. Wasze
Współtowarzysz niedolibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironNo to alfabetycznie:
Ahumbie, Crizzowi, MaciejowiP, MJP oraz wszystkim innym niezidentyfikowanym przeze mnie forumowym Maciejom życzę wszystkiego najpiwniejszego. Wasze
Współtowarzysz niedoli
Ja bym tu dołożył irona
Zdrowie wszystkich (na razie kawą)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Forumowym Maciejom, którzy obchodzą dzisiaj imieniny, życzę wszystkiego najlepszego!
Comment
-
Comment