Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Jako, że to ostatni mój post w tym roku, gdyż zaraz gnam na autobus, który powiezie mnie w miejsce, gdzie Nowy Rok witać bedę, życzę wszelakiej pomyslności jutrzejszym solenizantom o dość popularnym imieniu o skojarzeniach imprezowych, jakie i mi przyszło nosić .
Zaś wszystkim Forumowiczom wielu miłych chwil spędzonych przy piwie w 2006 roku!
O kilkanaście godzin spóźnione życzenia imieninowe dla Arka, Arcy'ego i Zythuma Ark> dużo ciekawego szkła, mniej przemyśleń, pociechy z Młodej i powrotu do warzenia Arcy> więcej rarytasów w Twych kolekcjach i rozpoczęcia upragnionego warzenia Zythum> udanego życia rodzinnego, dobrych degustacji i zorganizowania wyjazdu do Czech
Wasze zdrowie, Panowie
Ostatnia zmiana dokonana przez cyborg_marcel; 2006-01-13, 12:45.
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Dzięki, opijałam swoje imieniny na Zlocie winiarzy i miodosytników w Oleśnicy, impreza fajna, trunki pyyyyszne (piwo też było domowe oczywiście) wszyskim Agnieszkom tez najlepszego
No to alfabetycznie:
Ahumbie, Crizzowi, MaciejowiP, MJP oraz wszystkim innym niezidentyfikowanym przeze mnie forumowym Maciejom życzę wszystkiego najpiwniejszego. Wasze
Współtowarzysz niedoli
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
No to alfabetycznie:
Ahumbie, Crizzowi, MaciejowiP, MJP oraz wszystkim innym niezidentyfikowanym przeze mnie forumowym Maciejom życzę wszystkiego najpiwniejszego. Wasze
Współtowarzysz niedoli
Ja bym tu dołożył irona
Zdrowie wszystkich (na razie kawą)
Kraftowa impreza roku: bezkres dobrego piwa,
zwiedzanie browarów,
dedykowane premiery piwne,
lokalne foodtrucki,
letni chili przy browarze,
koncerty — w tym DJ Ziemka,
dodatkowe atrakcje....
Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast...
ZMIANA TERMINU. Coroczna trzydniowa impreza piwna, na którą składają się festyn w parku, spotkanie przedgiełdowe i giełda birofilów. Linki do dokładnych informacji bliżej czerwca
Comment