Ja marny forumowicz, co dopiero dziś wrócił z urlopu wznoszę toast za kolegę Prezesa
"łubu-dubu, łubu-dubu, niech nam żyje prezes naszego browaru!"
To mówiłem ja- Celt_birofil"
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
celt_birofil napisał(a) Czy mi się wydaje, czy dziś jest Art-ura??
Artura na pewno, Art'a - nie wiem, ale jeśli tak, to serdeczne życzenia wiecznego Nam królowania oraz popijania napoju bogów jak najczęściej i jak najsmaczniej. Twoje zdrówko!
P.S. Bez nadmiaru mordek
Ostatnia zmiana dokonana przez Małażonka; 2003-10-06, 14:49.
Ponieważ moje szczęście jest dziś bardzo zajęte w pracy i nie ma czasu by zajrzeć na forum, składam również w Jego imieniu najpiwniesze życzenia naszemu Najjaśniej Panującemu Solenizantowi. Twoje zdrowie, Art, oczywiście bez nadmiaru mordek!
Kraftowa impreza roku: bezkres dobrego piwa,
zwiedzanie browarów,
dedykowane premiery piwne,
lokalne foodtrucki,
letni chili przy browarze,
koncerty — w tym DJ Ziemka,
dodatkowe atrakcje....
Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast...
ZMIANA TERMINU. Coroczna trzydniowa impreza piwna, na którą składają się festyn w parku, spotkanie przedgiełdowe i giełda birofilów. Linki do dokładnych informacji bliżej czerwca
Comment