I ja się przyłączę do życzeń dla Ewuń i Adasiów. A przy okazji w imieniu Adasiów dziękuję za życzenia.
IMIENINY !!!!!
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Ewom i Adamom życzę wszystkiego najlepszego - imieninowo i świąteczno-noworocznie!
Comment
-
-
Adamy i Ewy! I nie dotyczy to tylko tych z raju - wszystkiego dobrego w dniu imienin!!! Dużo zdrowia i dobrego piwkaŻadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Comment
-
-
No Zythum - wszystkiego najpiwniejszego z okazji imienin, spokoju, zwłaszcza za parę miesięcy, udanych warek i ten, tego, jak nie jak tak.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Spokój, to jest to czego będę potrzebowałTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Zythumie. Ja tobie życzę udanego następcy (albo następczyni, albo następcy i następczyni). I spokoju też, choć o to będzie raczej trudno.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Oby Ci się dziecię jak najlepiej i najzdrowiej chowało i (tak jak mnie moi) nie przeszkadzało w spaniuWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
-
Wszystkim Maciejom z okazji imienin rzeki piwa. A w szczególności temu z Bemowa niech mu nigdy lanego Belfasta nie zabraknie.
Wasze zdrowie
Comment
-
-
Maremali napisał(a)
Wszystkim Maciejom z okazji imienin rzeki piwa.
Wasze zdrowieMniej alkoholu w piwach !!!
Comment
-
-
Maremali napisał(a)
Wszystkim Maciejom z okazji imienin rzeki piwa. A w szczególności temu z Bemowa niech mu nigdy lanego Belfasta nie zabraknie.
Wasze zdrowieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment