Ło Matko,ależ Was dziś dużo.
Crizz i Jron i Ahumba Wszystkiego Naj i dużo piwka w śledzika Niech się Wam browary rozrastają(Ahumba marsz do warzenia )
Wasze zdrówko Pilsem z Chociwla
O rety, ale niespodzianka:
w pracy od szefostwa dostałem dwa (do spożycia z Małążonką - co zostało zaznaczone) co prawda pety, ale Gambrynusa Leżaka, po które sam szef jechał specjalnie do Ciechanowa (no może nie do końca aż tak specjalnie, bo ma nieopodal działkę)
Ale i tak jestem pod wrażeniem - Gambrynus zamiast np Heńka. Widać moje opowiadania i przywożenie piw dało efekt. Szefowi poza tym Ciechanów zasmakował.
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Wszystkim, ale przede wszystkim mojemu Maciusiowi - wszystkiego najpiwniejszego: samych udanych warek (i jeszcze bardziej udanych browarników ), zawsze smacznego, zdrowego i dobrze schłodzonego piwka, kupy etykiet, podstawek, szkła, kapsli (niepotrzebne skreślić) i uśmiechu na mordce. Wasze zdrowie!
celt_birofil napisał(a) Wszystkim Adamom, z Adamem XVI Śląskim na czele - gromkie 100
hmm
dziekuję w imieniu własnym i pozostałych Adamów. Ino coś mi się zdaje że to życzenia nieco spóźnione. Bo Adama jest w grudniu. Chyba że się coś w kalendarzu zmieniło
Najlepsze życzenia dla wszystkich Magdusi ,w tym mojej VALIS13 !!!!
co prawda powinny ukazać się wczoraj, ale dla mnie dziś nadal jest wczoraj
jeszczze raz zdrówko za MAGDALENY!!!
Comment