Babcia Marusia serdecznie dziękuje za życzenia
Myślałam, że pierwszy był kolega, który mi wysłał smsa z życzeniami o godzinie 6.05 rano a tu widzę wpisy ledwie po północy
"Litwo! Ojczyzno moja!" - w pierwszej chwili myślałam, że Marusia nagle stała się żoną Darka, ewentualnie, że Cyborg nieco gorzej się poczuł....
Ja więc napiszę nieco inaczej Marusiu I Agnieszko - żono Darka! Życzę Wam..., a zresztą wiecie, czego Wam życzę . Wasze zdrowie!
Marusia napisał(a) Babcia Marusia serdecznie dziękuje za życzenia
Myślałam, że pierwszy był kolega, który mi wysłał smsa z życzeniami o godzinie 6.05 rano a tu widzę wpisy ledwie po północy
trzyma się rękę na pulsie! zwłaszcza, że tu przecież chodzi o Imieniny Pani Prezes a poza tym, kto jak kto, ale wrocławianka wrocławiance życzeń miałaby nie złożyć?
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Marusia napisał(a) A po za tym gratulacje dla Irona za nową definicję dla słowa "para", oj, coś koledze chyba trójkąty w głowie
Może być i tak, ale zamieściłem słowo parę w znaczeniu nie jako dublet, tylko że parę sztuk - tak jak w dialogu z pewnego filmu - "Byłem ostatnio z małżonką w Hali Mirowskiej, gdzie ja miałem aparat Zorkę 5 i cyknąłem parę zdjęć"
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Nie podlizując się ani trochę, składam najlepsze życzenia imieninowe wszystkim Agnieszkom i Pani Prezes (szukałem w kalendarzu, kiedy wypadają imieniny Marusi, ale nie znalazłem... )
Wujcio_Shaggy napisał(a) Nie podlizując się ani trochę, składam najlepsze życzenia imieninowe wszystkim Agnieszkom i Pani Prezes (szukałem w kalendarzu, kiedy wypadają imieniny Marusi, ale nie znalazłem... )
To może ja zmienię dane na:
Imię: Pani
Nazwisko: Prezes
Comment