Znaną wielu pokoleniom rodaków pieśnią poranną, witam tych, którzy z wielu powodów nie mogą spać, lub muszą spełniać obowiązki zawodowe. Ktoś nie spi, aby spać mógł ktoś. Spocznij !!!
Godzina piąta, minut trzydzieści, kiedy pobudka zaagrała !!!
Collapse
X
-
Godzina piąta, minut trzydzieści, kiedy pobudka zaagrała !!!
22Nie mogę spać :-(31,82%7Służba nie drużba :-(27,27%6W nocy są tańsze połączenia :-)4,55%1Szef jeszcze nie przyszedł do pracy ;-)36,36%8Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Tagi: brak
-
-
Myślałem, że napisałeś posta o 5:30 a tu 7:16
Na którą zmianę pracujesz?
To jeszcze III czy już I?Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Brakuje dla mnie rubryki na tej ankiecie, bo nie siedzę po nocach ani rankiem, tylko zazwyczaj wieczorem i nadaję z domu nie z pracy
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Brakuje dla mnie rubryki na tej ankiecie, bo nie siedzę po nocach ani rankiem, tylko zazwyczaj wieczorem i nadaję z domu nie z pracy
- piję piwo
- gaworzę z fajnymi ludkami
itd, itpWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
Witamy przedstawiciela Sił Zbrojnych!!! Przecież to Wasza pieśń. My używamy raczej budzików...
- pokonywanie kolejki do piwopoju;
- bieg krótkimi skokami z 50l beczką (pełną) pod pachą w masce pgaz i OP 1;
- zdobywanie browaru pod osłoną nocy.
itd itpWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
Celcie po Twoich odzywkach widzę, że tęsknisz za mundurem. Chyba załatwię Ci po znajomości jakieś ćwiczenia rezerwistów a na spotkaniu najbliższym spodziewaj się małych manewrów:
- pokonywanie kolejki do piwopoju;
- bieg krótkimi skokami z 50l beczką (pełną) pod pachą w masce pgaz i OP 1;
- zdobywanie browaru pod osłoną nocy.
itd itpNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Wycofywanie tylko po stwierdzeniu pustostanu w beczkach po piwie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment