Po doświadczeniach z kotem, który budzi mnie/nie daje zasnąć uważam, że oba punkty można połączyć w jeden: Bo zwierz jest złośliwy i nie lubi jak jestem wyspany.
Godzina piąta, minut trzydzieści, kiedy pobudka zaagrała !!!
Collapse
X
-
Perawie zapomniałem, że ten temat istnieje. Wakacje się skończyły i wrócił nielubiany czas pracy ...Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Dziś pobudka mi zaaagrała w sobotę i kazała iść do pracyNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
grzech napisał(a)
... jajo o jajo ...!?www.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy NajróżniejszychComment
-
Nasza obecność tutaj oznacza nieobecność na Giełdzie w Tychach. NiestetyNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
alph napisał(a)
No o tym nie wiedziałem, słyszałem tylko że Żwirek kręci z Muchomorkiem. Ale może się okazać, że to temat polityczny, więc go nie poruszałem.Nie ma nic gorszego niż ciepłe piwo, nawet oziębła Niemka.Comment
Related Topics
Collapse
-
Kolejny browar w Brukseli jaki odwiedziliśmy 9.08.2024 jest odległy w prostej linii od La Source o 300 m https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...re-4-la-source. Jednak bezpośredniego przejścia nie ma, należy...
-
Channel: Belgia
-
-
Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
-
Channel: Czechy
-
-
Oberursel to nieduże miasto (około 40 tyś. mieszkańców) położone 20 km na północ od Frankfurtu (am Main). Dojazd jest bardzo łatwy dwoma liniami transportu szynowego - pociągami DB lub miejską U3 czyli tramwajo-metrem. W odległości około 400 m od stacji wchodzimy w obręb bardzo ładnej...
-
Channel: Niemcy
-
-
Zachęcony informacjami na forum oraz stroną internetową Browar Stranda, zdecydowałem się wyeksplorować (na szybko) temat.
Browar restauracyjny Stranda mieści się na peryferiach Giżycka, zaraz za rogatkami, gdzie kończy się asfalt i zaczyna się dojazd do mariny o tej samej nazwie....
-
Channel: Warmińsko-Mazurskie
-
-
Sympatyczne miejsce w centrum miasta (choć nie w "najściślejszym"
).
Dość prosto urządzone wnętrze, na ścianach puszki i podkładki piwne, trochę innych artefaktów (m.in. gitara).
Na ścianie za barem trzydzieści nalewaków, zdecydowana większość czynna i podpięta...-
Channel: Ameryka Południowa
2023-02-05, 19:16 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment