szkoda

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Orzech1988
    XI Częstochowski Konkurs Piw Domowych Bractwa Piwnego
    Orzech1988
    Częstochowski Krąg Lokalny Towarzystwa Promocji Kultury Piwa BRACTWO PIWNE
    zaprasza piwowarki i piwowarów domowych do wzięcia udziału w
    XI Częstochowskim Konkursie Piw Domowych Bractwa Piwnego

Termin konkursu będzie zgodny z V Częstochowskim Festiwalem...
    2020-01-15, 17:07
  • heckler
    Nepomuk, nám. Augustina Němejce 416, Pivovar Zlatá Kráva
    heckler
    Nepomuk to niewielkie miasteczko położone na południowy-wschód od Pilzna. Bodajże najbardziej znane jest ono jako miasto narodzin św. Jana Nepomucena.
    Nieopodal ładnego rynku stoi Hotel U Zeleného stromu na którym widnieje napis ,pivovar,, a idąc dalej w podwórze dotrzemy do nowo otwartego...
    2019-05-22, 05:33
  • heckler
    Olomouc, Nemilany 308, Pivovar Buchťák
    heckler
    Koncepcja założenia w tym miejscu browaru jest chyba najdziwniejsza z jaką do tej pory się spotkałem w Czechach. Przy autostradzie Ostrava-Olomouc, tuż obok stacji benzynowej, na wielkim parkingu stoi budynek dawnej restauracji. Został on zakupiony, wyremontowany i przystosowany na potrzeby...
    2020-09-01, 06:58
  • heckler
    Bernartice- Buková, Buková 110, Akciový Pivovar Albert Michler
    heckler
    Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
    2023-09-13, 07:39
  • dadek
    Tarnobrzeg, Jachowicza 12, Browar Tarnobrzeg
    dadek
    24.02.2020 po raz pierwszy odwiedziłem Tarnobrzeg. A właściwie miasto, bo wcześniej bywałem tylko na dworcu PKP, a głębiej się zapuszczać w zabudowę nie było powodu. Bo i za ciekawa nie jest. Właściwie oprócz zabytkowego kościoła i niedalekiego głównego rynku (zeszpeconego klocem...
    2020-03-13, 03:58
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...