Chciałbym nakłonić kolekcjonerów aby sprubowali zaprosić inncyh kolekcjonerów kapsli na giełde w Lublnie.Narazie nieoficjalną,ale mam nadzieję jestem na dobrej drodzę że uda nam się zorgraniznowac.Narazie jest OK.
piwo napisał(a) Wszelakie zabranianie zawsze ma odwrotny skutek.
Spójrzmy na historię - ci co się zamykali we własnym sosie już nie istnieją. Przyszłość jest w totalnym otwarciu się na wszystko.
Gospodarki otwarte mają się lepiej.
Kraje otwarte na turystykę też.
Jakiekolwiek blokady zawsze skupiają się na blokujących (patrz mównica sejmowa).
My jestesmy otwarci z umiarem. A umiar zawsze wygrywa. Trochę nowości, ale i trochę tradycji. No i jakies zasady. Recepta niby prosta, ale ktoś to wszystko musi moderować. Otwartość na chłam w celu znalezienia w kupie smiecia złotego piasku - owszem, ale tylko dla tych, którzy byliby w stanie te drobiazgi odnaleźć...
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....
2 już giełda nad małym morzem w Pucku.
W tym roku zmieniamy lokalizacje i giełda się odbędzie na terenie Browaru Spółdzielczego w Pucku na ul. Helskiej 4 (główna droga przelotowa przez Puck kierunku Reda - Władysławowo)
Giełda będzie pod namiotami - start godz 9 koniec nie...
Comment