Giełda w Lublnie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Beermatt
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.10
    • 192

Obawiam się , że zorganizowanie giełdy lub chociaż pomoc w tym są ponad umiejętności i możliwości Perły.

Comment

• Krzysiu
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2001.02
      • 14936

Grzech ma rację. To, że ktoś jest nowy i sprawia mu trudność przeczytanie regulaminu, to nie znaczy, że może sobie robić śmietnik. Jak na razie poza "pomysłem" Perła chyba nic nie zdziałał, a już uwagi Szostaka typu "to wy coś zróbcie, a ja pomyślę, czy pomóc" są po prostu idiotyzmem.

Jak będzie zorganizowana giełda, to wtedy proszę o tym napisać w dziale "Imprezy ...", a teraz marsz do browaru i zapytać się, czy w ogóle zechcą pomóc, bo jeśli nie, to ten świetny "pomysł" nie jest nic wart.

I na koniec do Darka99 - może się to komuś nie podobać, ale forumowicze z dłuższym stażem mają tu nieco wieksze prawa niż nowi. To taka forumowa fala.

Comment

• behemoth
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2001.12
        • 248

Krzysiu napisał(a)
        ...forumowicze z dłuższym stażem mają tu nieco wieksze prawa niż nowi...
        Czy jednym z nich jest niewypełnianie profilu?

Comment

• szostak
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.02
          • 1176

behemoth napisał(a)
          Wasze zdrowie SENIORZY!
          ... napisał senior

Comment

• piwo
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2001.08
            • 810

...forumowicze z dłuższym stażem mają tu nieco wieksze prawa niż nowi...

Nie podzielam tego zdania - byłem i jestem często świadkiem gnojemia "młodych" myślę, że przez takie zachowanie wielu nigdy tu nie powróci a chyba nie oto chodzi.

W szczególności ostro krytykują młodych: ..., ..., ..., ...

Senior.

Comment

• Krzysiu
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2001.02
              • 14936

Jeśli się gdzieś idzie w gości, trzeba się umieć zachować. A domownikiem zostaje się po pewnym czasie.

Zawsze będę się czepiał młodych, jak coś mi się nie będzie podobało. Starych forumowiczów zresztą też. Jeśli komuś to przeszkadza, zawsze może sobie znaleźć inne forum.

Comment

• Beermatt
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.10
                • 192

Z pozycji obserwatora ( aczkolwiek juniora ) stwierdzam ,że dyskusja sie robi nieco śmieszna.
                Forum jest wspóltworzone przez wszystkich ( i seniorów i juniorów ) i śmieszne są obietnice ,że ktoś
                " zawsze sie będzie czepiał" albo teksty " jeśli komuś się nie podoba może sobie znaleźć inne forum" .

Niestety zawsze znajdą sie zwolennicy ideologii " równi i równiejsi "

Comment

• piwo
                  • 2001.08
                  • 810

Etykieta owszem, jednak mam wrażenie, że niektórzy seniorzy chcą zawłaszczyć forum i to mi się nie podoba.

Comment

• Krzysiu
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2001.02
                    • 14936

Beermatt napisał(a)
                    Niestety zawsze znajdą sie zwolennicy ideologii " równi i równiejsi "
                    A co, uważasz, że wszyscy są równi? A na jakiej podstawie?

Comment

• Beermatt
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2002.10
                      • 192

Nie , nie uważam że wszyscy są równi.
                      Ale przyznawanie samemu sobie jakichkolwiek wiekszych praw z tytułu stażu bytności jest lekkim nieporozumieniem.
                      Nic mi o takich prawach nie wiadomo, ale wiadomo jestem junior , mam mniejse prawa i mało co wiem .

Przydałoby sie mniej zadziorności, odrobina pokory i więcej sympatii w stosunku obojętnie czy do juniorów czy seniorów.

Comment

• baklazanek
                        † 2014 Piwosz w Raju
                        • 2001.08
                        • 3562

Lubię ludzi szczerych takich jak Krzysiu bo szczerość w dzisiejszych czasach to rzadko spotykana cecha. Aczkolwiek nie podoba mi się stwierdzenie o tym że seniorzy mają większe prawa Nie ulega wątpliwości iż większość seniorów zna się osobiście i gdyby jeden z nich miał jakieś pretensję do juniora to kilka osób poparło by go bez wahania. Krzysiek jest z pewnością skarbnicą wiedzy piwnej ale chyba nie rozumie że jeżeli będziemy pastwić się nad nowymi członkami forum to zniechęcimy ich do giełd oraz innych imprez piwnych. Nowym trzeba pomagać a nie zamykać się w hermetycznym otoczeniu. Chodź oczywiście z drugiej strony jeżeli ktoś uważa inaczej to ma do tego prawo ale z pewnością nie wypada wygłaszać tez iż ma większe prawo do forum!!!!! Największe prawo do niego ma ART oraz znacznie mniejsze wszyscy którzy są za logowani na browrze.pl!!!!

Comment

• marcopolok
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2001.10
                          • 2334

Bakłażanek. Pokaż palcem kto z nas się czepia BEZ POWODU!!!! bo pastwi to zbyt wielkie słowo

co z tego że seniorzy się znają osobiście i wyrażają sobie poparcie

Jak narazie takie poparcie było tylko w 2 przypadkach
                          i to w pełni zasługujących na interwencję!

Wbrew własnej woli nikt tu nigdy niczego nie napisze

A jeśli ktoś na forum zachowuję się w ten czy w inny sposób to swoim zachowaniem napewno nie drażni tylko jednej innej osoby
                          bez brody...

Comment

• piwo
                            • 2001.08
                            • 810

napewno - na pewno?

Comment

• marcopolok
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2001.10
                              • 2334

piwo napisał(a)
                              napewno - na pewno?
                              oczekuję przykładu mojego czepiania się BEZ POWODU!!!
                              bez brody...

Comment

• piwo
                                • 2001.08
                                • 810

mi chodziło tylko o błąd ortograficzny

Co to znaczy bez powodu?

Parafrazując: dajcie mi człowieka a powód się zawsze znajdzie

Comment

Przetwarzanie...
                                X