No i bardzo dobrze że zostajecie
Najazdu "Wprost" nie bedzie
Collapse
X
-
szostak napisał(a)
No i bardzo dobrze że zostajecie
....hm... z tego co napisalem wynikaloby ze najlepiej i z sensem pisze awanturujac sie....
moze to nie tak ale nie wiem co tu czytac i na co odpowiadac.... poczytalem wyrywkowo w kilku dzialach pare postow i nie mam sie do czego przyczepic... chwalebne hobby bo zwierzatka na tym nie ucierpia mam nadzieje...
Comment
-
-
godzilla napisał(a)
ja tu zagladam ale nie jestem za bardzo oblatany w temacie piwa i jak sie nikt nie awanturuje albo mnie nie prosi o rade to ciezko mi cos napisac z sensem...
Comment
-
-
godzilla napisał(a)
ja tu zagladam ale nie jestem za bardzo oblatany w temacie piwa i jak sie nikt nie awanturuje albo mnie nie prosi o rade to ciezko mi cos napisac z sensem...
Już chyba Art zaproponował żebyś przeprowadził szwajcarski zwiad piwny Zrobił byś sobie wycieczki po sklepach i przytargał do domu torbę różnych piw i codziennie testował przynajmniej jedno
Comment
-
-
co prawda proponowałem to koledze Peefco w dziale Kanada, polecam jednakże każdemu takie zajęce się tematem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
godzilla napisał(a)
tu przeciez NIKT SWIETY NIE JEST i uzywacie czasem nawet brzydkich slow jak 'dupa'.... wiec chyba tu tez sa zwykli ludzie a jak juz wspominalem liczylem rowniez na troche poczucia humoru....
Comment
-
-
baklazanek napisał(a)
Już chyba Art zaproponował żebyś przeprowadził szwajcarski zwiad piwny Zrobił byś sobie wycieczki po sklepach i przytargał do domu torbę różnych piw i codziennie testował przynajmniej jedno
a kiedy ja znajde czas na te robote???
chalupe remontuje i nie powiem, pyffko pomaga przy robocie ale do pewnego momentu kiedy zaczynaja sie kolory mieszac same no i srubokretem w krzyzykowa srubke nie idzie trafic... wtedy trza zrezygnowac z czegos mniej waznego i zajac sie tym wazniejszym...
tu jest znane powiedzenie ze trza priorytety miec... czy stawiac... kurde... z polski tego powiedzenia nie znam a tu to sie nazywa ze trza 'prioritäten setzen'...
no i faktycznie... klocicie sie ze nie ma sie o co klocic...
ale ludzie... zrozumcie... zeby sie klocic to trza miec zdrowie i czas...
wiec na razie wybaczcie... musze sie zajac czyms mniej przyjemnym... musze jeszcze naped zipa zainstalowac bo przynioslem dane na disku zipa... a po przeprowadzce jeszcze tego nie uzywalem...
wasze zdrowie....
ps
te cholerne animacje mi caly czas nie dzialaja chociaz niby ustawilem w IE zeby animacje uruchamiac na stronach www... moge sie tylko gapic na to piwo stad...
Comment
-
-
Mówisz o ustalaniu priorytetów?
W zupełności się zgadzam. Gdy - z rzadka, niestety - wychodzę z roboty wcześniej niż po 10 godzinach orki szef obdarza mnie zgorszonym spojrzeniem (no bo się przyzwyczaił, ze mnie widzi non stop), na co ja mu: "A co? Umówiłam sie na piwo, to idę. W końcu trzeba mieć ustalone priorytety!"
No to za priorytety
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Mówisz o ustalaniu priorytetów?
na co ja mu: "A co? Umówiłam sie na piwo, to idę. W końcu trzeba mieć ustalone priorytety!"
No to za priorytety
a tak na ucho... wczoraj sie wzialem za ten pieprzony naped zip i OCZYWISCIE wielkie goovno z tego wyszlo... wszystkie dane na dysku szlag trafil i dzisiaj od 5 rano bylem w robocie zeby to nadrobic co wczoraj wieczorem BEZ STRESU chcialem zrobic w domu...
szefowa, bo mam szefowa, obejrzala to krotko dzisiaj rano o 8.30, powiedziala 'danke', pieprznela cale sprawozdanie na polke i moze kiedys komus to pokaze...
tylko sie qwa uchlac od samego rana.....
Comment
-
-
kup sobie worek treningowy i na nim wyżywaj się nie tutaj.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
godzilla napisał(a)
dzizos krajst! to ja tera siedzie przed maszyna zeby dokonczyc to czego w robocie nie dalem rady zrobic a wy mi tu kurde jeszcze zadania domowe zadajecie???
tylko gapic na to piwo stad...
Żadnej pracy domowej nie zadawałem. Jak będziesz miał czas, pieniądze i ochotę to zabierzesz się za to. Przymusu nie ma a że wspomniałeś że nie masz za bardzo co pisać to podsunąłem po prostu pomysł.
Comment
-
-
godzilla napisał(a)
dzizos krajst! to ja tera siedzie przed maszyna zeby dokonczyc to czego w robocie nie dalem rady zrobic a wy mi tu kurde jeszcze zadania domowe zadajecie???
a kiedy ja znajde czas na te robote???
Comment
-
Comment