Jesteśmy najlepszym forum dyskusyjnym. Nie, ja nie kadzę, ja stwierdzam fakt. Przed chwilą, szukając telefonów do National Geographic (bo zapomniałem zaprenumerować), zajrzałem z ciekawości na ichniejsze forum. Na temat, czy powinno się pisać, ze nurek oddycha tlenem czy powietrzem, była jedna odpowiedź: do dupy (cytat dosłowny). Inny temat - jakaś Gigantka zmieszała z błotem jakiegoś dziennikarza. Jakiego i za co - tego nie mogłem się doszukać.A NG to ponoć najlepsze, a na pewno jedno z najlepszych pism świata.
Na forum Wprost nie zaglądałem, ale jeśli tam mają takie problemy, jakie były tu cytowane przez naszych forumowiczów, to dziekuję bardzo. Zajrzałem przez przypadek na parę innych miejsc dyskusyjnych i po stwierdzeniu, że tam się wysyła posty dla samego wysyłania, treść jest absolutnie nieważna, dałem sobie spokój.
Mówiąc krótko - jesteśmy elitą w najlepszym tego słowa znaczeniu.
Na forum Wprost nie zaglądałem, ale jeśli tam mają takie problemy, jakie były tu cytowane przez naszych forumowiczów, to dziekuję bardzo. Zajrzałem przez przypadek na parę innych miejsc dyskusyjnych i po stwierdzeniu, że tam się wysyła posty dla samego wysyłania, treść jest absolutnie nieważna, dałem sobie spokój.
Mówiąc krótko - jesteśmy elitą w najlepszym tego słowa znaczeniu.
Comment