O czym rozmawiaja dziewczyny miedzy soba

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Beermatt
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.10
    • 192

Miało być :

jjesoooooooo , jak mój mąż to przeczyta

to sie uśmieje
    i powie że peefco to dręczyciel zwierząt o skłonnościach do seksualnych skojarzeń :

Comment

• peefco
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2002.10
      • 71

Beermatt napisał(a)
      Miało być :

to sie uśmieje
      i powie że peefco to dręczyciel zwierząt o skłonnościach do seksualnych skojarzeń :
      Analno-oralnych skojarzen na bazie infantylnego libido chcialas pewnie powiedziec widze ze mnie jednak troszke lubisz he he

Comment

• żąleną
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.01
        • 13239

peefco napisał(a)

Zrobiles fajna strone Arcie, na tyle fajna ze przychodzi tutaj sporo ludzi, nie wiem jak inni ale ja czuje sie tutaj czasami jak w szkole gdzie pani nauczycielka napomina dzieci, "rob to", "nie rob tego", "siedz prosto" itp itd.
        I dzięki temu w klasie dzieci nie napieprzają się kulkami z papieru i nie drą pysków, a i tak podają sobie kartki pod stołem, przez co i wilk jest syty i owca cała.

Bakłażanek - kobiety nie rozmawiają o tym samym, co faceci - osbiście nie spotkałem się z przypadkiem, żeby grupka kobiet dyskutowała o piłce nożnej.
        Last edited by żąleną; 2002-10-31, 19:11.

Comment

• peefco
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2002.10
          • 71

Wjales cytat z kontekstu zalen, to sie nazywa MANIPULACJA

Comment

• peefco
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2002.10
            • 71

Przepraszam za dwie literowki w ostatnim moim poscie ale wylalo mi sie pifko na klawiature he he

Comment

• Beermatt
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.10
              • 192

Peefco - gdybyś jeszce nie musiał mieć ostatniego zdania to bym Cię ubóstwiała

żąleną - mylisz się , kobiety często romawiają o piłce nożnej - pośrednio ale rozmawiaja , słyszałam już niejedną rozmowę o Beckham'ie , Del Piero , Dudku , Figo -

Comment

• żąleną
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.01
                • 13239

peefco napisał(a)
                Wjales cytat z kontekstu zalen, to sie nazywa MANIPULACJA
                Nie sądzę. Chodziło o to, że dzięki nadzorowi i zasadom narzuconym przez Arta zasadniczo nie ma burdelu, a i tak swoje potrzeby luźnej konwersacji zaspokajamy.

Zresztą w tym konkretnym przypadku Art wcale się ciebie nie czepnął, a zachęcił do działania na polu piw kanadyjskich. Nie mówiąc o tym, że Art przymyka oko znacznie częściej niż czasem - wystarczy spojrzeć na dyskusje dotyczące tematów informacyjnych, gdzie pogaduszki obok tematu są niewskazane, a i tak mają miejsce i nie są usuwane - oprócz przypadków ekstremalnych, rzecz jasna.

Ale dajmy już sobie spokój z tego typu kwestiami - ostatnio wychodzą one na wierzch w połowie dyskusji i zaczyna się to robić męczące. W razie czego możemy sobie o tym pogadać na PW.

Bez urazy.

Comment

• żąleną
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2002.01
                  • 13239

Beermatt napisał(a)
                  żąleną - mylisz się , kobiety często romawiają o piłce nożnej - pośrednio ale rozmawiaja , słyszałam już niejedną rozmowę o Beckham'ie , Del Piero , Dudku , Figo -
                  Baaaardzo pośrednio, powiedziałbym.

Comment

• peefco
                    Kapral Kuflowy Chlupacz
                    • 2002.10
                    • 71

żąleną napisał(a)

Nie sądzę. Chodziło o to, że dzięki nadzorowi i zasadom narzuconym przez Arta zasadniczo nie ma burdelu, a i tak swoje potrzeby luźnej konwersacji zaspokajamy.

Zresztą w tym konkretnym przypadku Art wcale się ciebie nie czepnął, a zachęcił do działania na polu piw kanadyjskich. Nie mówiąc o tym, że Art przymyka oko znacznie częściej niż czasem - wystarczy spojrzeć na dyskusje dotyczące tematów informacyjnych, gdzie pogaduszki obok tematu są niewskazane, a i tak mają miejsce i nie są usuwane - oprócz przypadków ekstremalnych, rzecz jasna.

Ale dajmy już sobie spokój z tego typu kwestiami - ostatnio wychodzą one na wierzch w połowie dyskusji i zaczyna się to robić męczące. W razie czego możemy sobie o tym pogadać na PW.

Bez urazy.

Skoro wychodza na wierzch w polowie dyskusji to moze warto jednak podyskutowac he he

Comment

• ART
                      mAD'MINd
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2001.02
                      • 23932

peefco napisał(a)
                      Z taka strona jak twoja jest podobnie.
                      akurat nie zgadzam się z tym stwierdzeniem. nie jesteś tu od "otwarcia" więc Twoje pojęcie o tym i owym jest mocno ograniczone.
                      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• peefco
                        Kapral Kuflowy Chlupacz
                        • 2002.10
                        • 71

Z calym powazaniem ART, ale wydaje mi sie ze jestem na tyle dlugo ze mialem czas wyrobic sobie swoje zdanie. ZOSTALEM he he. Ale moze zalena ma racje nie bierzmy sobie wszystkiego do serca.W koncu strona jest OK i o to chodzi, a to ze ani ja ani Ty ani ta strona nie jest doskonala to male peefco he he

Comment

• behemoth
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2001.12
                          • 248

Beermatt napisał(a)
                          ...kobiety często romawiają o piłce nożnej - pośrednio ale rozmawiaja , słyszałam już niejedną rozmowę o Beckham'ie , Del Piero , Dudku , Figo -
                          Tak, zgadzam się w 100%! Rozmawiają o piłkarzach ale tylko w kontekście: jaki on przystojny; albo: jaki ma zgrabny tyłek

Comment

• peefco
                            Kapral Kuflowy Chlupacz
                            • 2002.10
                            • 71

No, w koncu jeden z wlasciwym podejsciem do tematy i widac ze fachowiec, brawo behemoth, zgadzam sie w calej rozciaglosci he he

Comment

• baklazanek
                              † 2014 Piwosz w Raju
                              • 2001.08
                              • 3562

żąleną napisał(a)

Bakłażanek - kobiety nie rozmawiają o tym samym, co faceci - osbiście nie spotkałem się z przypadkiem, żeby grupka kobiet dyskutowała o piłce nożnej.
                              To chyba mało kobiet spotkałeś w swoim życiu Lub los chciał że na takie nie trafiłeś ,mi udało się zetknąć z takimi. I nie chodzi o rozmowy typu że Ryszard Staniek jest fajny a Figo to ciota

Comment

• baklazanek
                                † 2014 Piwosz w Raju
                                • 2001.08
                                • 3562

Beermatt napisał(a)
                                Miało być :

to sie uśmieje

Masz męża oj to Peefco chyba się zdenerwowałJa też bo już chciałem umówić się z tobą na randkę hihi

Comment

Przetwarzanie...
                                X