peefco napisał(a)
No i masz ci los, zupa sie wylala, chce sie umawiac na randke i postanowil zasugerowac ze jestem ograniczony umyslowo. Co ma piernik do wiatraka baklazanek ???? Nie wspominajac juz o tym ze kilka postow wczesniej prosil o wskazowki he he, czyzby sie zdenerwowal moim milczeniem ???? Milczalem bo poprosila mnie kobieta a ja jestem strasznie prozny i ubostwiam byc ubostwiany he he
Chyba źle odebrałeś mój post nic nie sugerowałem a tym bardziej nie stwierdzałem niczego na temat tego iż jesteś ułomny!!!!!! No ale jeżeli naprawdę myślisz że kobiety mają tylko jeden temat do rozmów to zacznę tak uważać
Ostatnio byłem świadkiem rozmowy kilku dziewczyn w autobusie. Były zazdrosne o koleżankę na którą się patrzą wszyscy mężczyźni. Stwierdziły, że ma takie powodzenie dzięki oczom, które należy jej wydłubać. Jedna jescze zaproponowała, że jeszcze trzeba zniszczyć jej ciało, a na koniec się zapytała, czy jakiś Tomek się na nią patrzy? Kiedy koleżanka potwierdziła tamta z radością odpowiedziała, że ją oszukuje. Potem pytała się o to jeszcze conajmniej pięć sześć razy
Piana jak śmietana smak szesnastoletniej dziewczyny! To jest piwko!
Tak jest to specyfika autobusowa ponieważ w szkole rozmawiają o kosmetykach i o zgrozo przynoszą sobie jeszcze katalogi i próbki, a później pytają się nawzajem czy nie są zbyt otyłe Kochane kobietki to dla was a to dla nas facetów
Piana jak śmietana smak szesnastoletniej dziewczyny! To jest piwko!
Jak przeczytałam w innym poście Dudlik ma raczej negatywne doświadczenia z płcią przeciwną. Rzekłabym - przejścia.
Ja miałam na myśli inną specyfikę
Kolego Dudlik w tej dyskusji mieliśmy na myśli ( a przynajmniej ja )
dziewczyny a nie dziewczątka chodzące do szkoły.
A miezy dzieczynami a dziewczątkami jest spora różnica ( nie tylko wiekowa ).
A skoro Ty masz takie doświadczenia z dziewczątkami i one w Twoim środowisku tak się zachowują to pozostaje mi jedynie wyrazić współczucie.
Comment