Skoro studentki są dziewczątkami no to się zgadzam, że jeszcze nie miałem styczności z dziewczynami.
O czym rozmawiaja dziewczyny miedzy soba
Collapse
X
-
A wogóle to się chciałem podzielić nowiną, bo tutaj na browar.biz to jak w rodzinie Ostatnio poznałem dziewczątko takie z piegami i odstającymi uszkami, blond włosami w wieku 21 latek. No i mi się bardzo podoba. Chyba się zakochałem No i co wy na to?Piana jak śmietana smak szesnastoletniej dziewczyny! To jest piwko!
Comment
-
-
Będę ją stopniowo oswajał Zaproponuje jej po kinie: nie chciałabyś zobaczyć mojej kolekcji dekielków kochanie? A ona napewno odpowie: To cudowne, muszę ją zobaczyć! A ja: ale to potrwa całą noc a ona: to nic zadzwonię do mamy i powiem, że jestem u Kasi No i jak się wam podoba mój scenariusz? Ładny nie?Piana jak śmietana smak szesnastoletniej dziewczyny! To jest piwko!
Comment
-
-
Dudlik napisał(a)
Będę ją stopniowo oswajał Zaproponuje jej po kinie: nie chciałabyś zobaczyć mojej kolekcji dekielków kochanie? A ona napewno odpowie: To cudowne, muszę ją zobaczyć! A ja: ale to potrwa całą noc a ona: to nic zadzwonię do mamy i powiem, że jestem u Kasi No i jak się wam podoba mój scenariusz? Ładny nie?
A jak mama twojej ukochanej zadzwoni do Kasi
Comment
-
-
No tak, wtedy mama Kasi będzie próbowała dodzwonić się do mamy ukochanej Dudlika a mama ukochanej Dudlika do mamy Kasi i w ten sposób telefon będzie wiecznie zajęty aż do powrotu wszystkich do domu Nikt do nikogo się nie dodzwoni a Dudlik będzie mógł pochwalić się swoja kolekcją. No chyba ze na horyzoncie pojawi się kolejna osoba a mianowicie mama Dudlika
Comment
-
-
O kurcze! Zapomniałem o swojej mamie Dobra powiem, że to sierotka i nie ma gdzie się podziać, albo nie powiem, że uciekł jej ostatni autobus i nie ma, gdzie nocować Moja mama ma dobre serce i napewno się zgodzi A później to już z górki do... i pokazania kolekcjiPiana jak śmietana smak szesnastoletniej dziewczyny! To jest piwko!
Comment
-
-
Tu jest mowa o cyt " poznałem dziewczątko takie z piegami i odstającymi uszkami, blond włosami w wieku 21 latek"
A żąleną o antykoncepcji i stosunkach przerywanych , no wiesz wstydź się!!
Demoralizator
( a do kogo ta rada, do Kasi, mamy Kasi , dziewczątka , zainteresowanego kolegi Forumowicza, dekielków ???)
Comment
-
Comment