Oj panowie, widze ze wiecie duzo wiecej na temat piwa niz na temat kobiet. To ze kobiety rozmawiaja miedzy soba o pracy to tylko wasze pobozne zyczenia, moze i rozmawiaja o pracy, ale tylko wtedy kiedy widza ze sluchacie, kiedy sa same rozmawiaja o chlopach i to bynajmniej nie o tym jaka ktory ma prace he he. Tematem ich rozmow jest orgazm, nawet jezeli to slowo nie pada w rozmowie.
O czym rozmawiaja dziewczyny miedzy soba
Collapse
X
-
peefco napisał(a)
Oj panowie, widze ze wiecie duzo wiecej na temat piwa niz na temat kobiet. To ze kobiety rozmawiaja miedzy soba o pracy to tylko wasze pobozne zyczenia, moze i rozmawiaja o pracy, ale tylko wtedy kiedy widza ze sluchacie, kiedy sa same rozmawiaja o chlopach i to bynajmniej nie o tym jaka ktory ma prace he he. Tematem ich rozmow jest orgazm, nawet jezeli to slowo nie pada w rozmowie.
Comment
-
-
szostak napisał(a)
A skąd Ty tak dobrze wiesz, o czym kobiety rozmawiająWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
peefco napisał(a)
A skad sie wziela ta buzka puszczajaca oczko na koncu twojej wypowiedzi, czyzby kokieteria ?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
StaryKocur napisał(a)
Ahumbo Drogi!
Wyrazy serdecznego współczucia.
Czy są wśród Forumowiczów jeszcze jakieś osoby równie surowo
potraktowane przez los?
SK
Powiem więcej, moja to nawet przez telefon robi RADY PEDAGOGICZNE.
Ale za to mam więcej czasu naŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
Comment