O czym rozmawiaja dziewczyny miedzy soba

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

Beermatt napisał(a)
    Demoralizator
    Nie, nie - nauczyciel.

Jak znam życie, to taka dwudziestka skuteczniej by mnie zdemoralizowała, niż ja ją...

Ponieważ wciąż nie wiem, o czym rozmawiają dziewczyny (chociaż wypowiedź Dudlika tę kwestię troszkę rozjaśniła ), wpadłem na taki pomysł: wiosną, kiedy będę świeżo po zgoleniu zimowej brody, pójdę w charakterze dziewczęcia do damskiego akademika i zamienię się w słuch. Skoro panie w sklepach czasem zwracają się do mnie per 'pani', kiedy jestem ogolony, to chyba mam szanse pozostać incognito, nie?

Comment

• baklazanek
      † 2014 Piwosz w Raju
      • 2001.08
      • 3562

żąleną napisał(a)

Nie, nie - nauczyciel.

Jak znam życie, to taka dwudziestka skuteczniej by mnie zdemoralizowała, niż ja ją...

Ponieważ wciąż nie wiem, o czym rozmawiają dziewczyny (chociaż wypowiedź Dudlika tę kwestię troszkę rozjaśniła ), wpadłem na taki pomysł: wiosną, kiedy będę świeżo po zgoleniu zimowej brody, pójdę w charakterze dziewczęcia do damskiego akademika i zamienię się w słuch. Skoro panie w sklepach czasem zwracają się do mnie per 'pani', kiedy jestem ogolony, to chyba mam szanse pozostać incognito, nie?
      Nie chce być złośliwy ale czy to znaczy że faceci też od czasu do czasu podrywają ciebie jak jesteś ogolony??

Comment

• baklazanek
        † 2014 Piwosz w Raju
        • 2001.08
        • 3562

Dudlik napisał(a)
        O kurcze! Zapomniałem o swojej mamie Dobra powiem, że to sierotka i nie ma gdzie się podziać, albo nie powiem, że uciekł jej ostatni autobus i nie ma, gdzie nocować Moja mama ma dobre serce i napewno się zgodzi A później to już z górki do... i pokazania kolekcji

Jako że twoja mama ma tak dobre serduszko nie pozwoli twojej ukochanej podziwiać twojej kolekcji tylko pościeli jej lóżko i a jej lekko do zrozumienia że powinna iść spać gdyż jest bardzo zmęczona. I przez całą noc będzie czuwała żeby nikt jej nie przerywał snu

Comment

• żąleną
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.01
          • 13239

baklazanek napisał(a)

Nie chce być złośliwy ale czy to znaczy że faceci też od czasu do czasu podrywają ciebie jak jesteś ogolony??
          Nie zdarzyło się jeszcze, ale całe życie przede mną...

Comment

• Ahumba
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🥛🥛🥛🥛
            • 2001.05
            • 9070

żąleną napisał(a)

Nie zdarzyło się jeszcze, ale całe życie przede mną...
            To w jaki sposób zostałeś żoną Lennona?
            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
            znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• żąleną
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.01
              • 13239

Normalnie - po pijaku.

Comment

Przetwarzanie...
              X