oczywiście w ten piątek, co do późniejszych terminów to ?
Łódź a Warszawa
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Zythum, to jest temat o MOIM przyjeździe do W-wy, który NAPEWNO nie nastapi w ten piątek, więc imprezkę organizuj na SWOIM temacie.
Comment
-
-
się piszę gdzie się da, a jak się nie da, to też się piszę i się cieszęTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Nikt więcej z Warszawy nie chce mię oglądać?
Jestem zdruzgotana!
Comment
-
-
-
Chwilowo mam kłopot z oglądaniem kogokolwiek i czegokolwiek: spadłem z roweru na przyslowiowy pysk. Skutki to m. innymi złamana kosc jarzmowa (policzek), złamana ręka. W Halloween wyglądałem tak, że nie trzeba było zakładac maski by bliźnich smiertelnie straszyć.
Pewno upłynie troche czasu nim zbiórka dojdzie do skutku, a wtedy kto wie... Zwłaszcza, że potrzebuje porady prawnej ( patrz: Browarnictwo Amatorskie)
Piszę o tym także po to by zaapelować o jazdę w kasku. Teraz wiem, że na rowerze można się zabić!O!Nanobrowar Domowy "PiwU"
Comment
-
-
szkoda żeś nie podskoczył z nami na następne, było wesoło- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Wy tu gadu gadu, a ja mam jutro w pracy pożegnalną imprezę, wyjeżdżam na miesiąc do Łodzi, zmieniam pracę, będę miała daleko do **** (z Łodzi) i mam depresję wyjazdową
Comment
-
-
Pół godziny minęło a tu zero współczucia, jestem zdruzgotana
Comment
-
Comment