A teraz pretensje. Ludziska, na forum jesteśmy, przynajmniej co niektórzy, od dłuższego czasu. I jakoś jeszcze nie doszło do spotkania całej sekcji Śląsko-Dąbrowskiej. Próbowałem Was zebrać na zwiedzanie browaru w Tychach - nie wyszło.
Przyjechał Art i Gambrinus – znowu reprezentacja była skromniutka. Muzeum w Gliwicach też wypadło słabiutko. Powiedzmy, że w miarę wypaliło spotkanie przy okazji giełdy w Tychach. Bierzcie przykład z sekcji Dolnośląskiej i Mazowieckiej.
I teraz pytanie – jakie macie w związku z tym propozycje?
Aż wyrzuty sumienia mam
No więc na swoje usprawiedliwienie przedstawiam następujące fakty:
trwa moja ostatnia sesja na uczelni, niby nie ma egzaminów ale walczę z obliczeniami do pracy magisterskkiej, a że statystyk ze mnie marny to męczę sie okropnie.
Mam zaliczenia i takie tam.No i praca.
Nawet nie jadę na żadną giełdę buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Tragicznie, tragicznie
Życie towarzyskie umarło, ja ledwo sapię
Myślę, że najpierw trzeba dogadać się co do miejsca spotkania, a potem dopiero dogadamy się co do czasu.
Moja propozycja jest taka:
albo rejon chorzowskiego parku(tylko w zimę to nie za bardzo)
albo centrum Katowic.
Ktoś ma inne propozycje niech się chwali
adam16 napisał(a) [...] Bierzcie przykład z sekcji Dolnośląskiej [...]
Przeglądnąłem wszystkie chyba dyskusje przy piwie i nie zauważyłem osobnego tematu -> Oddział Dolnośląski. Może przebrowarowałem , ale niech ktos mnie oświeci.
Przeglądnąłem wszystkie chyba dyskusje przy piwie i nie zauważyłem osobnego tematu -> Oddział Dolnośląski. Może przebrowarowałem , ale niech ktos mnie oświeci.
Bo oddział dolnośląski nie dyskutuje tylko degustuje
cosnek napisał(a) Myślę, że najpierw trzeba dogadać się co do miejsca spotkania, a potem dopiero dogadamy się co do czasu.
Moja propozycja jest taka:
albo rejon chorzowskiego parku(tylko w zimę to nie za bardzo)
albo centrum Katowic.
Ktoś ma inne propozycje niech się chwali
eeee Katowiceeeee??
Jak by nie było najlepszą motywacją są giełdy (Tychy, Żywiec) zrobimy sobie zdjęcie i będzie "1 Zlot Śląskiego Oddziału Forum Browarum w ramach......"
eeee Katowiceeeee??
Jak by nie było najlepszą motywacją są giełdy (Tychy, Żywiec) zrobimy sobie zdjęcie i będzie "1 Zlot Śląskiego Oddziału Forum Browarum w ramach......"
A cały czas myślałem o spotkaniu poza giełdowym.
Trzeba faktycznie od czegoś zacząć. Czyli 1 zlot w ...?
Comment