mam mały problem! chcę urządzić dla przyjaciół małą biesiadę piwną i ponieważ są to ludzie, którzy nie odbiegają od polskiego stereotypu Polaka piwosza, więc pytam jakie można z czystym sumieniem pilsy im polecić?
przy piwie, ale jakim?
Collapse
X
-
Ja sugeruję Jasne że pełne z Grybowa lub Goolmana, Myślę, że dla piwoszy będzie to jak najbardziej pijalne(choć powinni Cię za nie pochwalić), a dla ludzi, którzy piwo po prostu pijają nie będzie ono przeszkadzać. To chyba dobrze wypośrodkowany wybór.
Do kupienia w Kraku - Goolman np. Swiat Piwa przy Długiej,
Jasne że pełne - Market REAL w M1, widziałem też na stacjach ORLENU.
Powodzenia!=bahtol=
-
-
Odp: przy piwie, ale jakim?
e-prezes napisał(a)
mam mały problem! chcę urządzić dla przyjaciół małą biesiadę piwną i ponieważ są to ludzie, którzy nie odbiegają od polskiego stereotypu Polaka piwosza, więc pytam jakie można z czystym sumieniem pilsy im polecić?
Życzę Ci udanej imprezki i aby Ci się udało przekonać przyjaciół, że polskie piwa nie kończą się na 4 koncernach.
Trzymam kciukiWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
A może przy krakowskim strzelcu? Choć z tego co wiem nie cieszy się najlepszą opinią!www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Palma! Sieknij im Palma! Wiem, że to nie pils, ale śladową ilość tego piwka możesz im zapodać. A nuż widelec komuś podpasuje?
Może Dojlidy - ja najbardziej lubię Classic, ale to 'dziesiątka', może komuś wydać się zbyt wodnista.
Jeśli dostępne w Krakowie, to zapodaj też Zwierzyńca.
Comment
-
-
Rzeczywiście, miał zdaje się działać do końca tego roku. Ktoć tam miał go przejmować - miasto, czy Zamojscy...
Ale to nie ten temat. Żeby podtrzymać wątek - z pilsów jak znalazł jakiś Czech. Ostatnio rozpijam się w Samsonie, poza tym Staropramen też jest nie od czapy.
Comment
-
Comment