Ze względu na własny nick rzucam propozycję założenia sekcji
zwierzęcej w Browarze. Członkostwo paru osób nie podlega dyskusji,
zastanawia mnie tylko kol. Godzilla.
Starykocur
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
StaryKocur napisał(a) Ze względu na własny nick rzucam propozycję założenia sekcji
zwierzęcej w Browarze. Członkostwo paru osób nie podlega dyskusji,
zastanawia mnie tylko kol. Godzilla.Starykocur
Nie ma sprawy. Pomyślimy o tym
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
[QUOTE]żąleną napisał(a)
[B]Marusia, kobieto piekielna*, zmień sobie lepiej te małpią fotkę, co? Dziwne wzbudza ona skojarzenia... Aż tak źle w pracy chyba nie jest?
Jakos tez mi nie pasuje ta Fotka-tymbardzej ze mialem zaszczyt Te Buzie Calowac na powitanie na Gieldzie w Tychach i Zywcu
Koniec opieprzania się po krzakach, pora na konkrety, czyli bulenie kasy :-D
Umówiłam się z Pawłem, że kasiorę za nas wręczę mu gotówką, a ponieważ chyba nie wyobrażacie sobie, że będę robiła zbiórkę na miejscu zarządzam, co następuje:
Marusia nerwowo poklepała się po kieszonce munduru umiejscowionej z przodu w okolicach zgrabnej lewej piersi.
"K...." zaklęła szpetnie, bo co to wojaczka z kobiety nie uczyni "Wysiałam gdzieś ostatnie cygaro!!!"
...
Proponuję uhonorować w jakiś sposób Marusię, która nie długo jako pierwsza osoba na tym forum zaliczy tysięczny post. Marusiu, już teraz Ci gratuluję. Teraz chyba nikt Cię już nie doścignie.
Art, Jakiego rodzaju memberem stanie się Marusia?
W ramach samoedukacji Marusia wykupiła sobie szkolenie w Warszawie, które odbędzie się w niedzielę 19 marca. Zamierzam wyruszyć w podróż autkiem w piątek i w tenże piątek chętnie spotkam się na większym piwie, a w sobotę na mniejszym (mniejszym, bo szkolenie mam na 10 rano, w hotelu na Okęciu, więc...
Comment