Szkoła w Płacieniszkach i inne szkoły na Litwie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • djot
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2001.05
    • 621

Szkoła w Płacieniszkach i inne szkoły na Litwie

Znając Was wszystkich nie waham się założyć ten temat na naszym Forum.
    Od czasu do czasu zaglądam na Allegro i zauważyłem trwającą od pewnego czasu akcję pomocy polskim szkołom na Litwie. Koordynatorem jest rychta - więcej na jego stronie na Allegro.
    Myślę, że możemy się włączyć czy poprzez dary rzeczowe, czy też udział w aukcjach zarówno jako kupujacy, jak i sprzedający.
  • Radegast
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.02
    • 1124

Hmm... cel proponujesz zacny.
    Moze ktos sie zainteresuje.
    Ja kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Domaniewek, Starego Browarnika 2, Browar Jabeerwocky
      dadek
      Duuużo wody w rzece Utracie upłynęło nim Browar Jabeerwocky wreszcie podjął produkcję piwa. Różne czynniki wpłynęły na to opóźnienie, generalnie są one znane ludziom z piwnej branży, więc nie będę się nimi tu zajmował. W każdym razie dużym zaskoczeniem było dla mnie gdy we wrześniu...
      2022-09-22, 23:52
    • heckler
      Czechy, Telč, Slavatovská 86, Pivovar Panský Dvůr
      heckler
      Pod koniec ubiegłego roku urocze miasteczko Telč doczekało się drugiego browaru. Został on otwarty w nowo odrestaurowanym kompleksie zwanym Panský dvůr.
      Ośrodek rekreacyjny Panský dvůr powstał w wyniku przebudowy gospodarstwa, które w XVI wieku należało do zamku Telč, a następnie...
      2020-02-01, 10:00
    • Prusak
      Perła, Alt
      Prusak
      No to, skoro mowa o Perle, to mamy kolejną z "sezonowych specjalności".
      E. 12% wag.
      A. 4, 8% obj.
      Aromat wywąchany z butelki zgodny z deklarowanym na kontrze, czyli owocowo-estrowy, taki sam po przelaniu do szkła, może plus jakieś lekkie masełko, ale to chyba raczej...
      2024-08-28, 20:36
    • darkowaw
      sprzedam zbiór etykiet polskich
      darkowaw
      Witam wszystkich pasjonatów piwa i nie tylko
      Przymierzam się do sprzedania swojego zbioru etykiet, co oznacza, że mogę go sprzedać, ale nie mam noża na gardle i nie muszę. W skład tego co posiadam wchodzą tak jak mniej więcej na zdjęciach:
      - etykiety powklejane w 4 segregatorach
      ...
      2022-09-25, 16:09
    • kronos1194
      Butelki (około 200szt.)
      kronos1194
      Dzień dobry wszystkim.
      Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...
      2024-04-01, 17:49
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...