500
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez Ahumba; 2009-08-06, 15:24.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
No to i mnie stuknęło jakoś tak niepostrzeżenie PIŃCETRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
Related Topics
Collapse
-
Znalazłem to piwo w Dino. Ostatnia butelka kosztowała 4,69zł. Dużo, ale myślę sobie, spróbuję. Może to piwo pokaże jakiś smak. I mamy niespodziankę. Piwo ma smak. Barwa słomkowa. Piana niezła. Zapach chmielowy. W smaku chmiel, delikatny nuty ziołowo-słodkawe. Dość oryginalny w smaku...
-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-08-06, 14:16 -
-
Duży też chce się podpiąć pod piwną rewolucję, więc zmienia etykiety na kraftowy minimalizm i chmieli czym popadnie. Nie inaczej uczynił także pozostający od początku w rękach rodziny Robinsonów browar ze Stockport, wypuszczając niedawno serię nowych piw, z których kilka trafiło w...
-
Channel: Anglia
-
-
Czytałem, że gdy na pianie sa ciemne plamy, można je zebrać wyparzoną łyżką. Nigdy tego nie praktykowałem, staram się nawet nie zaglądać do fermentora, ale tym razem plam mam wyjątkowo dużo:
To drugi dzień fermentacji, drożdże WLP English Ale, zadana była gęstwa po...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
mhm wracam do tematu, po dłuższej przerwie
temat wcześniejszy do pośmiania się ze mnie:
http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=42912
dobry do tego "czego nie robić"
a więc zaczne od tego co wszyscy robili.. czyli od spisu warek i tutaj mam...-
Channel: Twoje warzenie
-
-
No to mam przyjemność jako pierwsza osoba dokonać małej oceny tego nowego na rynku piwa.A więc szybko i zwięźle.Zakupione w całodobowym monopolowym we wrocławiu na Grabiszyńskiej zaskoczyło mnie dość ciekawą etykietą w porównaniu do zwykłego Książa.Zawartość alkoholu ok.6%,co kwalifikuje...
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment