Myslę, że warto tez utworzyć Departament ds. Żuli .
Nie wiem tylko w jakim ministerstwie...
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
Czy przewidziane są zmiany personalne ( chciałoby sie powiedzieć roszady) lub też nowe departamenty ?
Całkiem egoistycznie chciałam zaproponować powstanie Departamentu ds.
Zdrowia Psychicznego. Nie ukrywam swych pobudek, motywowana chęcią otrzymania ciepłej posadki już wyobrażam sobie wirtualną kozetkę i tłumy pacjentów przed komputerem- gabinetem.
No nic , trochę mnie poniosło ale skoro potrzeby żuli są uwzględniane to dlaczego potrzeby chorych, zestresowanych ludzi mają być zepchnięte w kąt.
Beermatt napisał(a)
No nic , trochę mnie poniosło ale skoro potrzeby żuli są uwzględniane to dlaczego potrzeby chorych, zestresowanych ludzi mają być zepchnięte w kąt.
Po piwie nie ma chorych, zestresowanych ludzi , za to Żuli przybywa
pułaś
Jeśli to mają być sekretarze czy wojewodowie, to OK - wystarczy nominacja i tyle. Bo gdyby to mieli być np. marszałkowie sejmików wojewódzkich, to trzeba by się bawić w jakieś wybory itp.
Piecia z tymi sekretarzami wojewódzkimi daje sporo do myślenia. Widzę tam zagadkę za zagadką. Przykłady? Proszę bardzo.
Dlaczego maryhh z Wielkopolski ma być v-ce na Dolnym Śkląsku?
W moim profilu wyraźnie pisze, że mieszkam w Świebodzinie "na Śląsku". Wszystkim trochę otrzaskanym z "historycznym" Śląskiem wiadomo, że to sam środek województwa lubuskiego. Czemu więc w tym województwie vacat? Może nie mam wystarczających predyspozycji?
bardzo przepraszam ale nie zauważyłem(i nie wiedziałem z tym Bojanowem) już to poprawiam!!! a predyspozycje masz jak najbardziej!!!!!proszę o następne uwagi!!
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!