W związku z możliwym przejęciem przez Administratora funkcji Prezesa (patrz wpis Arta o detronizowaniu) zachodzi pytanie - czy można łączyć dwie tak prominentne posady? Co na to prawo?
Oj, przeczytać te wszystkie analizy, nominacje, awanse i jeszcze to wszystko połapać to jest gorsze jak czytanie dziennika ustaw.
Brakuje tu dobrego kontrwywiadu i urzędu statystycznego z dobrą głową do
Wobec dynamicznie rowijającej się sytuacji i szybkiego rozwoju zdarzeń proponuję dopisać do Departamentu Profilaktyki Antynikotynowej forumowicza URBANa. Jednocześnie z podległości służbowej Marusi musi być wyłączone Ministerstwo Zdrowia (z przyczyn oczywistych ).
Wobec dynamicznie rowijającej się sytuacji i szybkiego rozwoju zdarzeń proponuję dopisać do Departamentu Profilaktyki Antynikotynowej forumowicza URBANa. Jednocześnie z podległości służbowej Marusi musi być wyłączone Ministerstwo Zdrowia (z przyczyn oczywistych ).
E no, nieprzesadzaj, ja poprostu stosuję niekonwencjonalne metody leczenia
Ta dam!!! Hmm... Czas na troche pytań budzących wątpliwośći- dlaczego w Ministerstwie Sprawiedliwości jest tylko Ahumba? Czyżby sądy były powieszone, o przepraszam, zawisłe?
Johnus_Beer napisał(a) Ta dam!!! Hmm... Czas na troche pytań budzących wątpliwośći- dlaczego w Ministerstwie Sprawiedliwości jest tylko Ahumba? Czyżby sądy były powieszone, o przepraszam, zawisłe?
chyba łatwiej Ci będzie w razie czego tylko mnie przekupiać niż całą rzeszę też skorumpowanych urzędników
Ja nie daję łapówek! A Ahumba, wiesz, że jestes moim ulubionym forumowiczem ? TAk swoją drogą, korupcji w sądach nie ma. Sędzia po asesurze dostaje od razu ponad 3 tys. zlotych. Jeśli zostanie przyłapany na korupcji, jest- zwolniony, pozbawiony szans na podjęcie pracy i postawiony przed sądem. Poza tym, taki menel, co po pijaku rozbije wóz, będzie miał 5 tys. złotych na lapówkę. Miejmy nadzieje, że nasz wymiar sprawiedliwości będzie tak samo dobry jak forumowy, który jest doskonale zarządzany (wiadomo przez kogo )
Comment