już OK
FULL
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelAaaaa...wyobraźnia mnie poniosła...jak to kobietę...
(chyba pójdę do wątku "jestem po...')Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireNajpierw wyobraźnia..a potem rzeczywistość...Heh, też jestem kobietą
(chyba pójdę do wątku "jestem po...')
Nawet nie mam jak pójść do wątku " jestem po kilku.." bo Artur niedługo rok skończy, a ja karmię go i karmię - wiadomo czym...nie mam dokąd pójść! chyba spać... boję się, że mi się znowu przyśni Krzysiu, co mi na zmianę we śnie chichocze albo coś tłumaczy...co się to porobiło na świecie...
ps: o kotach sądzę, że bez względu na płeć, wszystkie są Kobietami
Comment
-
-
Taa.. juz 1 kwiecien, a niejaka Ania dalej ma pelna skrzynka, i nijak nie da sie do niej nic napisac.. a moze roamingi nie zadzialaly i wtedy tylko sporadycznie PW daje mozliwosc wymiany informacji..fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaTaa.. juz 1 kwiecien, a niejaka Ania dalej ma pelna skrzynka, i nijak nie da sie do niej nic napisac.. a moze roamingi nie zadzialaly i wtedy tylko sporadycznie PW daje mozliwosc wymiany informacji..
Comment
-
-
Ciągle komuś miejsca nie starcza... Chyba trzeba powiększyć skrzynki i jednocześnie kasować wiadomości starsze niż 24 godziny. Co o tym myślicie?browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
-
TomX zrób trochę miejsca."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne