te 500 to umowna sprawa, na razie przymykam oko na więcej
FULL
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Małażonko> miałam chwilowy nawał PW, ale już grzecznie pokasowałam trochę wiadomości i jakbyś miała ochotę po raz piąty spróbować mi coś wysłać - to jestem
kontynuuję kasowanie...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
wiem, wiem, chyba powinnam zacząć poważnie myśleć o zostaniu Premiumem... ja naprawdę staram się kasować, ile się da, ale coś dzisiaj w PW dzień obrodził, a ja jeszcze agregaty chłodnicze właśnie obrabiam...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
PROŚBA DO ELFA
Elf> jeżeli moja skrzynka PW jest pełna, co zdarza mi się ostatnio nagminnie, to proszę, nie powtarzaj swojej wysyłki po kilkunastu/kilkudziesięciu sekundach - mimo swej cyborgowatości, nie zawsze jestem w stanie wyczuć na odległość, że nie mam już miejsca na żadne PW, a ktoś się usiłuje dopisać => właśnie zostałam zasypana mejlami od browarowego listonosza...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
PIVARIA!
bardzo grzecznie proszę o zwolnienie trochę miejsca w skrzynce, coby moje malutkie PW się zmieściłoCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyPełną skrzynkę ma też Simon.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelNaczelniku!!! żółta kartka! czyżbyś się mścił za mój poranny brak miejsca na PW od Ciebie?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16(...)Inaczej nie dokończymy jakże interesującej dyskusji
Nazbierało sie tego trochę.
Trzeba kolor zmienić z marcu....Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
Uprzejmie informuję, że tego weekendu zapewne ma skrzynka pw będzie zapełniona do granic możliwości. Proszę o wybaczenie - staram się robić porządki, ale w tym tygodniu korespondencja piwno-kolekcjonerska wyjątkowo burzliwie przebiega, więc proszę o brak żółtych kartek.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyGrzeber, zapchało się.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
Comment