UPRZEJMIE PROSZĘ KAMYCZKA O OPRÓŻNIENIE SKRZYNKI PW, GDYŻ NIEMOŻLIWE JEST WYSŁANIE WIADOMOŚCI DO W/W.
FULL
Collapse
X
-
FULL
Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Tagi: brak
-
-
Ale twardy jest ten nasz Kamyczek! Zero wzruszenia, proste ok, zupełnie tak, jak u supermena: "Oh supermenie uratuj tych wszystkich biednych ludzi na świecie! Na co supermen bez chwili wachana rzecze: "okej" i leci!"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
ten temat chyba będzie temu służył
pieczarek proszony o opróżnienie skrzynkiWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Ja już do Arta pisałem wcześniej w tej sprawie.
Zgłosiłem propozycję aby pojawiał się stosowny komunikat, że skrzynka jest zapełniona np. w 80%. Można by odpowiednio wcześniej podjąć kroki zaradcze, czyli pokasować to co już niepotrzebne.
Art fajny chłopak, ale odpowiedź dał mi mętną i w zasadzie odmowną. Pewnie przyjdzie dalej cierpieć "wysyłając" wiadomości do przepełnionych skrzynek. Żeby to chociaż nie kasowało tych tysiąca wklepanych znaków.
Comment
-
-
ale i tak skrzynki nie opróżniłeśWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
maksymalna pojemność skrzynki jest ustawiona na 100 listów.
jesli nikt sobie nie potworzy katalogów, to ma standardowo dwa w swojej skrzynce PW: nadawczy, odbiorczy oraz śledzenie wiadomości, ta ostatnia rzecz nie wpływa na ostateczną ilość wiadomości.
gdy już osiągniemy poziom 100 listów i ktoś wysyła nam PW, to:
- nadawca otrzymuje e-mail z informacją że skrzynka PW adresata jest pełna.
- odbiorca otrzymuje e-mail z informacją o tym, że konretny nadawca chciał się z nim skontaktować, ale ponieważ odbiorca ma pełną skrzynkę, PW nie doszło.
obie informacje wysyłane są na email i maja też taki charakter, to znaczy, że tak samo jak zwykły email pisany z programu pocztowego mogą pozostać niewysłane lub niedostarczone z powodów natury technicznej.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment