Piecia - posprzątaj skrzynkę...
FULL
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
FULL
Jarosławie Zgodo! ja ci tu PW ślę w pilnej sprawie niecierpiącej zwłoki i... d*pa bladaGdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Wiem, też już to wspominałem ARTowi, ale chyba nie poucinał wszystkim poniżej setki. Większość z forum pewnie nawet nie wie, że taki problem jest.Last edited by pizmak666; 2020-12-18, 11:42.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Nie wie, bo jak ktoś sporadycznie wchodzi to tego typu informacje mu umykają w naturalny sposób - czyta tylko to co chce... A informacji przyklejonej nie ma na forum. Ja sam do tego doszedłem jak to zrobić.
Dla przypomnienia trzeba wyczyścić skrzynkę ze starych wiadomości, które zassało ze starego browar.biz (w tym te już skasowane dawno).
Comment
-
-
Ahumba konieczne sprzątanie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Javox Wyświetlenie odpowiedzitu już ludzie nie zaglądają do swoich skrzynek
została garstka ludzi
przecież tu nie ma żadnych modów.... nikt ci nic nie zrobi, nie poprawi... to nie te czasy
tak sądze- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Zainteresowany wchodzi do skrzynki i ją czyści. Jak nie jest zainteresowany to...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Dlatego Javox napisał co napisał. Normalnie nie jest spotykane, że wracają usunięte (folder kosz) PW, które kiedyś się usunęło.Wiem co widziałem, bo miałem PW sprzed kilku lat w koszu. Oczywiście dawno je usunąłem, ale ty nie chcesz widzieć, że coś jest źle i spoko...
Comment
-
Comment