Skąd ty takie cuda wyczytujesz z wpisu Javoxa? Napiszesz mi co moja ingerencja w zawartość skrzynki ma zmienić w zachowaniu zainteresowanego?
FULL
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Primo: Javox pisze to co jest zaiste prawdą. Tylko niektórzy tego nie widzą...
Duo: zaimportowanie starych PW, o których userzy nie mieli świadomości ich importowania do skrzynki (co zablokowało im te) nie jest tylko brakiem woli usera. To błąd, który nie powinien się wydarzyć. Wiele osób było tym faktem zaskoczonym od czasu implementacji nowego looku.
ART, skutecznie blokujesz działanie forum z uśmiechem na ustach. Gratulacje humoru!
Comment
-
-
Odnoszę się do wpisu Javoxa twierdząceogo że nie ma modów - Są. Zajmują się zgłoszeniami dot. wpisów na forum, nie zajmują sie czyszczeniem skrzynek zapchanych z jakiegokolwiek powodu. pozdrawiam.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Proszę bardzo
Skrzynka https://www.browar.biz/privatemessage/index wybierasz dany folder zaznaczasz wiadomości do usunięcia, klikasz na górze usuwanie, potwierdzasz i wiadomości idą do folderu Thrash / śmieci. po porządkach w folderach zaglądasz do Thrash / śmietnik wybierasz wszystko i klikasz Delete permanently / usuń- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment