Dzis mija rok od mojego pojawienia sie na forum browaru!!!
W zwiazku z powyzszym chcialbym wyjasnic pewna kwestie. Otoz w swoim pierwszym poscie napisalem, ze rozpoczolem diete bo doszedlem do 166 kg, a napisalem tyle bo tak pokazywala waga sprezynowa ze skala do 150 kg po przekreceniu sie na 16 kg.
Gdy po wielu miesiacach diety schudlem (wg tej wagi) ok. 30 kg znalazlem precyzyjna wage elektroniczna, ktora pokazala 160 kg, czyli w chwili rozpoczecia diety wazylem ok. 190 kg a nie 166 jak napisalem.
Dzis waze 144 kg i nadal powoli chudne.
P.S.
Jesli ktos z Was ma podobny problem to moge podac namiary osoby, ktora w profesjonalny sposob (dieta + ziola) pomaga pozbyc sie nadliczbowych kilogramow (teraz waze sie w funtach, ale to plus bo w funtach szybciej sie chudnie)
Latarniku, jesteś wielki! Jak tak dalej pójdzie, to za rok będziesz chudszy ode mnie.
No niestety jerzy minal mi kolejny rok na forum i waze tyle samo.
Pocieszam sie tylko tym, ze rok ciezkiej fizycznej pracy zmienil u mnie troche proporcje miedzy tkanka tluszczowa a miesniowa.
Wciaz jestem wielki! choc troche inaczej.
A od Ciebie nigdy nie bede chudszy
No i dziś mija mi roczek na tym szacownym Forum. Dzięki Browar.biz`owi poznałem wiele ciekawych osób, oraz odkrywam wspaniały piwny świat (ku utrapieniu żony ).
Comment