Jakoś nie, a wygląd miała całkiem zacny: nobliwa pani pod 60, na łbie blond ondulacja... nic tylko stać pod sklepem i ciągnąć porterka z gwinta....
Pod sklepem?
Collapse
X
-
-
Zapisuję się w kolejkę dawania se po razie.
A wracając do tematu: mieszkam nad delikatesami całodobowymi i powiem Wam , że mimo ustawy i mimo mrozu ruch pod sklepem taki sam - hejnały i hejnały. Czasem z wokalem...
Także - nie ustawa i nie mróz zdobi człowieka.Andro z wyspy jednej takiej.
http://www.bahama.uznam.net.pl/
Comment
-
-
Krzysiu napisal/a
Najpierw się zapytaj innych, jak jest naprawdę. Zazwyczaj przymiotniki wartościujące nadają osoby drugie. A na każdy taki przymiotnik trzeba sobie zasłużyć (patrz - Indianie północnoamerykańscy).
" Jesteśmy najmądrzejszymi zwierzętami w dżungli. Wszystkie tak myślimy więc to musi być prawda" ( Małpy - Księga dżungli).Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
maryhh napisal/a
tak więc mam propozycję na Twój podpis chłopie kolego!
Talrasha - ten, któremu Saimir napisał
Określenie "cięty język" Cię porusza ? Bo mnie nie.
Traktuję to jako żarcik i pewnie o to chodziło.
Proponuję piwko pod sklepem
..."tak napisał Saimir" -"Niezapomniane wypowiedzi"-księga 1,
rozdz.2 punkt-1.
Comment
-
-
Maja napisal/a
mnie też nie porusza, ale do niektórych po prostu NIE-PA-SU-JE. amen.
NIE-PA-SU-JE.?,a jak to się pisze prawidłowo?).Tak serio to,
skąd niby mamy wiedzieć co do kogo pasuje.
Amen.
Comment
-
-
Ludziska całkiem niedawno widziałem jak gliniarze spisują uczciwych piwoszy stojących sobie i nie przeszkadzających nikomu !!!!!!!!SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
-
Moim zdaniem to prawo o zakazie picia alkoholu w miejscach publicznych mija się z celem - ci co mają "robić zadymy po wypiciu i tak będą je robić. Jeżeli chodzi natomiast o to, że to jest nieedukacyjne - chodzi mi o to, że małe dzieci przechodząc będą się uczyły pić alkohol to też nie ma sensu, bo i tak w swoim czasie, powiedziałbym nawet krótkim czasie się dowiedzą co to alkohol. Chodzi o to by ktoś je nauczył, że trzeba zachowac umiar i zachowywać się godnie po jego wypiciu.
Ustawa ta jest skierowana przeciwko bogu ducha winnym piwoszomCatalunya es una nación y el Barça es un ejército
Comment
-
-
piwko pod chmurką - coś pięknego - a naszym włodarzom sie w głowach poprzewracało - ja zostalem zaatakowany przez policyjnego psa za picie latem piwka w parku....Last edited by Piecia; 2002-04-16, 21:56.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
a pies miał kaganiec i był na smyczy?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
[QUOTE]ziem napisal/a
[B]ANDRO napisal/a
Jak masz ochotę wypić piwo i nie prowadzisz auta,nie masz za 5 minut rozmowy kwalifikacyjnej,nie bierzesz antybiotyku...
po raz kolejny na Forum powstała obawa jakoby piwo,właśnie piwo,żarło się z antybiotykiem
Nieprawda!Jest bardzo niewiele antybiotyków,którym to przeszkadza,zwykle parę piwek nieżle wzmacnia ich zdrowotne działanie.
Prawda! Święta prawda! Trzy dni temu przyszedłem do domu zakatarzony i rozgorączkowany, walnąłem sobie pięć rutinoscorbinów, zapodałem sześć kanapek z czosnkiem, zalałem trzema piwami i następnego dnia z 37,8 temeperatura spadła mi do 37.
A piwo pod sklepem/chmurką najlepiej smakuje pod kanapkę świeżo wyciągniętą z papierka, w który zapakowała ją dobra MAMA. Ile ja w ten deseń Króli obaliłem...Last edited by żąleną; 2002-04-16, 23:42.
Comment
-
Comment