On dostał pozwolenie od najwyższych władz państwowych i kościelnych .
Dudlik się zakochał!
Collapse
X
-
Żą i And, uważajcie, coś Wam dialog zjeżdża w nie te rejony, co trzeba
Comment
-
-
Dudliku - polecam zaproszenie do oglądania kolekcji znaczków pocztowych. Ja tak zrobiłem i Elf jest teraz Moją Lepszą PołowąBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ja specjalnie (no, może nie tak bardzo specjalnie, ale miałem powód)dla wtedy jeszcze nie swojej żony nabyłem w miarę dobry sprzęt fotograficzny (zadłużywszy się przy tym na parę miesięcy) i pojechawszy z nią w daleki plener narobiłem jej zdjęć do pracy magisterskiej. Potem już było z górki
Comment
-
-
Tadam. Czy ktoś oprócz mnie zauważył tendencję do zmiany tematu po określonej liczbie postów? Zaczeło się od Dudlika, który jako prawdziwy mężczyzna przyznał sie do niemocy i zawołał "Pomocy!" (cha, cha, cha! Nawte nie czuje kiedy rymuję), a zakończyło na bakłażanach i opowieściach o znalezieniu swojej własnej Partnerki/Partnera. Cudowne. za nas.
Comment
-
-
Przecież tak zawsze jest na forum, właśnie dlatego jest to ciekawe forum, dobrze że nie mamy klapek ma oczach.
A swoją drogą Dudlik zniknął bez śladu, ciekawe czy zwiedził bagażnik kogoś z Pruszkowa?www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Piwofil napisał(a)
A swoją drogą Dudlik zniknął bez śladu, ciekawe czy zwiedził bagażnik kogoś z Pruszkowa?
Dudliku, Dudliku
Czemu się chowasz w bagażniku?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
A Slavoy żeby mnie usidlić złamał Zythumowi nogę
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
A Slavoy żeby mnie usidlić złamał Zythumowi nogęWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment