Alke zjesz coś czasami, czy też piwo w zupełności Ci wystarcza ?
Ile piw wypijacie? [dziennie, tygodniowo, miesięcznie?]
Collapse
X
-
ANDRO napisal/a
Jacek, jesteśmy na podobnym stopniu ewolucji. U mnie 3-4 dziennie to standart. Ale-zaznaczam- nie tykam alkoholu pod żadną inną postacią NIGDY. Nie palę,nie używam cukru i nie jem słodyczy.
Nie wpadłem na to. Chyba kiedyś spróbuję...
Comment
-
-
Moja norma w tygodniu to okolo 10 Książęcych. Ale nie jest to stałe, to równierz zależy od tygo jaki ten tydzień jest. I ta norma jest wyrabiana albo przez cały tydzień albo w weekend, to naprawde zależy od zdarzeń jakie mają miejsce.Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Comment
-
-
Misiekk napisal/a
równierz
FCJP:dWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
slavoy napisal/a
To zależy od wielu czynników jak zmęczenie, wolny czas, zawartość lodówki, znajomi etc. Czasem jest 4-5 dziennie przez tydzień albo i dłużej, a czasami tydzień albo dłużej na sucho...Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Comment
-
-
slavoy napisal/a
To zależy od wielu czynników jak zmęczenie, wolny czas, zawartość lodówki, znajomi etc. Czasem jest 4-5 dziennie przez tydzień albo i dłużej, a czasami tydzień albo dłużej na sucho...
Teraz z racji sytuacji szkoleniowej od poniedziałku wypiłam 10. Zaznaczam, że dziś jeszcze nie piłam
Ale dla odmiany chyba nie będę, sprawdzę, czy potrafię
Comment
-
-
jacek napisal/a
To można wypić piwo bez papierosa????
Nie wpadłem na to. Chyba kiedyś spróbuję...
Po fajkach chce mi się tylko zwracać , a nie pić piwo (po co zabijać aromat piwka ?)
Comment
-
Comment