Ja tylko 1,33 litra,ale w zupełności wystarczy.Brzuszki piwne nie są teraz w modzie,zwł u kobiet.Tylko jak to robi Marusia,że po niej nic nie widać?!
Ile piw wypijacie? [dziennie, tygodniowo, miesięcznie?]
Collapse
X
-
Comment
-
-
1 lub dwa dziennie. Czasami 3. Jeden dzień w tygodniu wolny od piwa. Imprezy - obecnie 5 to max. Kiedyś możliwości organizmu były większeBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
może trochę więcej inwencji...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ANDRO napisal/a
Dzień w tygodniu wolny od piwa to nie da rady. Jak mam nockę to do obiadu chociaż małe wypijam. Do wieczora nie ma śladu.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Co do zmęczenia, na dodatkowym niemieckim wręczono mi kartkę(ćwiczenia na imperfekt), na której były wycięte z czasopisma rady jakiegoś doktora Brauna, który radzi tym, co cierpią na bezsenność, żeby wypijali po kieliszeczku winka, szklaneczce mleka, bądź butelce piwa, a lepiej się zaśnie, albo jak kto woli-wreszcie się zaśnie. No tak piwo jest bardzo pomocne, ja bym jednak radził ze trzy piwka przed snem, tylko proszę pamiętać o ceracie na łóżku, bo czego sie nie zrobi żeby zasnąć?"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
Originally posted by grzech
ARCIE - czepiacie się. Ja uważam pomysł K. SAIMIRA za twórcze rozwinięcie dość konwencjonalnego tematu.
Mój rekord: przy trzecim.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment