Ciekawe jakie wyniki osiągnęli browar.bizowicze na ostatnim zlocie ...
Ile piw wypijacie? [dziennie, tygodniowo, miesięcznie?]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banita Wyświetlenie odpowiedziCiekawe jakie wyniki osiągnęli browar.bizowicze na ostatnim zlocie ...
Ps.Obowiązuje tolerancja +/- 1 piwo . No ale wiadomo, nudno było to się piło.
Comment
-
-
Podobnie jak u mnie, w końcu szliśmy kufel w kufel. Pierwsze dwa dni to ok 13-15 sztuk, trzeciego dnia to już tylko trzy sztuki przed wyjazdem i cztery w drodze (tak dla zdrowotności)."Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedziPodobnie jak u mnie, w końcu szliśmy kufel w kufel. Pierwsze dwa dni to ok 13-15 sztuk, trzeciego dnia to już tylko trzy sztuki przed wyjazdem i cztery w drodze (tak dla zdrowotności).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziNotesik z Batmanem nie kłamie . Moja średnia ze Zlotu to 14 sztuk dziennie.
Ps.Obowiązuje tolerancja +/- 1 piwo . No ale wiadomo, nudno było to się piło.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziNa podstawie zeznań naocznych świadków, zdjęć, filmów i opowiadań odtworzyłem z wysokim prawdopodobieństwem listę 3 piw wypitych po Teleexpresie
Comment
-
Comment