A co? Zapraszasz?
Jak poznać forumowicza?
Collapse
X
-
W temacie "Poszukiwany ktoś z Łodzi" na temat spotkania.
Jako że jestem tu czasowo a na weekendy staram się wracać do Wrocka, nie wiem, czy ktokolwiek z poza (zpoza??) spoza??) Łodzi się wpisuje na jednowieczorną wycieczkę
Ja w każdym razie noclegów w hotelu nie oferuję,
mieszkam z trzema koleżankami, mogłyby to trochę źle odebrać
No i nie tylko one
Comment
-
-
Z koleżankami, e na pewno będą chciały przenocować takiego fajnego chłopaka jak ja, a poza tym może trzeba je rozruszać.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Radegast napisal/a
Jeżli zawiąże się jakiś "oddział" Łódzki i będzie na tyle silny aby cosik zorganizować to byłoby wspaniale.
Comment
-
-
widze ze jak tak dalej pöjdzie to nasza Marusia nie wröci do Wrocka tylko zostanie w Lodzi i nowym przebojem stanie sie
"Marusia Kom wir fahren nach Lodz"ale niech tam Dziewczyna urodziwa i zaradna w koncu nie wazne gdzie sie mieszka a Lödz tez ladne miasto i napewno Marusia zorganizuje jakas Piwnice dla podröznych ktörzy szukaja noclegu-dlaczego ma byc inaczej niz we wroclawiu
Comment
-
-
stanowczo protestuję!!
tylko Marusię można wyciągnąć jednym nagłym SMSem wieczorno-północnym na piwo improwizowane, więc jest mi tu niezbędnie potrzebna!
nie oddamy Marusi, dopóki z żyłach płynie chmiel, tak nam dopomóż Gambrinusie, howgh!
Comment
-
-
proponuję powzdychać tutaj troszkę do Marusi:
ooohhhhhhhWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
Comment