Gwoli przypomnienia zamiast "Soma" wyszło mi "Somia".
Komputer Piwny
Collapse
X
-
SAIMIR napisal/a
Sorry , ale o czym WY pieprzycie ?
I tak jest dobrze, za to lubimy nasze forum.
Comment
-
-
tak jest!
słuchać mi Pieczarka bo on słów na wiatr nie rzuca.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Picie piwa samotnie, w grupie, w tłumie, na wiecu itp jest totalnym zespoleniem z ogniem, wodą i ziemią. Złożonośc tego trunku uszlachetnia. Pijąc można wyobrazać sobie łany jęczmienia, pola chmielowe, górskie rzeki. Trzeba uswiadomić sobie ile zabiegów należy dokonac aby otrzymać piwo. Produkcja piwa jest unikalnym w skali swiatowej połączeniem procesów gotowania i fermentacji.
Można też pic piwo nie mysląc o niczym. Szukając ochłody, humoru, zapomnienia. Po prostu je pić.
Reasumując piwo pić można, wypada a nawet trzeba. O aspektach zdrowotnych już kiedyś pisałem.
Codziennie siedzę przy komputerze po piwie. Wpływa ono pozytywnie na jasność umysłu ( jeżeli jest to piwo jasne), a także na płynność pisania i wyrażania myśli.
SDowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
pieczarek napisal/a
pieprzycie, pojebało, k... i tym podobnych raczej się nie używa. A już absolutnie nie stosuje się ich aby wyrazić swoją - nawet najmniejszą - agresję.
I tak jest dobrze, za to lubimy nasze forum.
po słowie : pieprzycie,
a potem używasz : pojebało , k....
to nie wiem o co Ci chodzi?
Jest to fajne forum. Wciąga jak piwo,ale gdy ktoś "rozmydla "
temat, to chyba trzeba mu przysolić (pieczarku ,czy nie zgorszyłeś się tym "przeklenstwem"?)
Comment
-
-
Jak jest za dużo soli to potem głowa boli.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
I wszystko sie p....Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
SAIMIR napisal/a
Pardou ( lub jak chcesz po francuzku , a może francusku) , skoro się "czerwienisz" po słowie : pieprzycie, a potem używasz : pojebało , k.... to nie wiem o co Ci chodzi? Jest to fajne forum. Wciąga jak piwo,ale gdy ktoś "rozmydla " temat, to chyba trzeba mu przysolić (pieczarku ,czy nie zgorszyłeś się tym "przeklenstwem"?)
Jeśli nie było Twoją intencją gorszenie maluczkich to traktuj to co napisałem jako uwagę w sensie ogólnym, nie dotyczącą żadnej konkretnej osoby.
Jednocześnie zapewniam Cię, że zaklęcia typu "K.... , nie rozmydlać tematu!!!" na tym forum nie skutkują. Taka już jego uroda.
Comment
-
-
pieczarek napisal/a
Tak tu się jakoś na forum ustaliło, że takich stwierdzeń jak pieprzycie, pojebało, k... i tym podobnych raczej się nie używa...
Comment
-
Comment