Cezar czyż nie lepiej wypowiadać się o każdym piwku oddzielnie niż czytać milion postów na temat piw jakiegoś browaru, szukając informacji na temat konkretnego produktu? Podany temat jest o Pełnym, ten natomiast o Mocnym. Przydałby sie jeszcze o Porterze. Chyba taki założę.
Piwo - konkretnie: opisy grupowo czy pojedyńczo?
Collapse
X
-
i tak właśnie miało być.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Slavoy, ART
Zgadzam się z Waszymi opiniami, ale nie całkowicie. Wydaje się, że jeżeli konkretne piwo było już na FORUM omawiane w jakimś temacie grupowym (zgodnie z założeniami nie powinno tak być, ale jest), to warto się zastanowić, czy jest sens uruchamiać nową dyskusję.
Jeżeli zawsze w podobnych sytuacjach będziemy zakładali nowy temat, to wiele cennych komentarzy i uwag pójdzie w niepamięć.
A chyba nie o to chodzi.
Comment
-
-
Ja staram się zakładać nowe tematy dla nowych piw. Ale wcale nie twierdzę, że wszyscy muszą tak robić. Skoro Art nie organizuje "przenosin", to i tak może być.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Originally posted by adam16
Skoro Art nie organizuje "przenosin", to i tak może być.
nie chce mi się wszystkiego dzielić i przenosić tu i tam.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Nowe Piwko Nowy temat
Plus ewentualnie odwolanie w starym temacie!
Comment
-
Comment