Widzę ,że wielu z forumowiczów zna się osobiście więc oczywiście mają jakie-takie pojęcie o swoim wyglądzie.( chyba ,że piwka za dużo to się może zamazywać obraz) . ALE - taki np. ja to wszelkie wyobrażenie o danej osobie mogę mieć co najwyżej na podstawie buziuchny w rubryce "autor" (postu). I na tej podstawie to Miss FORUM nie wytypuję ale na Mistera proponuję Cordela. Inne głosy?
Miss i Mister FORUM.
Collapse
X
-
ja oczywiście mogę być MISTEREM
jestem brzydki, garbaty, mam platfusa i nikt mnie nie lubi- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ja na miss proponuję kamyczka77....
Ale dlaczego ja na mistera? Cordel mnie na szczęście nie widział.
Comment
-
-
To była zgadywanka, tak na paluszkach i padło na Ciebie pjenkniku! Poza tym ksywa jak najbardziej pasuje do mistera. I nawet gdybym Cie zobaczył, to nie wiem, kto by się z kogo śmiał."Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
Mieć oczy piwne, włosy jak wijący się chmiel, brzuch (no chyba jasne jaki) i palce dłoni wygięte w charakterystyczny sposób (od trzymania kufla).To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
NoLeafClover napisal/a
Po tych załączonych fotach już widać że co jeden to mister....szaletów miejskich i rynsztoków. Bez obrazy."Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
pjenknik napisal/a
Ja na miss proponuję kamyczka77....
Ale dlaczego ja na mistera? Cordel mnie na szczęście nie widział.Andro z wyspy jednej takiej.
http://www.bahama.uznam.net.pl/
Comment
-
Comment