Obwód mierzony gdzie ?
Ahumbowy obrazek
Collapse
X
-
pama napisał(a)
O ile mi wiadomo, to w mieście Bemowo City Zdrój istotnie stacjonuje jednostka kajaków bojowych. Odrzutowych. Mają fajne owiewki, a wiosła w drodze ewolucji przekształciły się w skrzydła.Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
To była ściema - w celu zmylenia szpionów. W rzeczywistości Bemowo słynie po prostu z rozległych łąk, na których można uprawiać kajakarstwo. Czasem tylko wyjątkowo wyląduje tam jakiś helikopter sanitarny.
Ps. Aha, jest tam też pewien instytut. Bodajże techniki kajakarskiej.Last edited by pama; 2002-11-27, 17:24.
Comment
-
-
pama napisał(a)
To była ściema - w celu zmylenia szpionów. W rzeczywistości Bemowo słynie po prostu z rozległych łąk, na których można uprawiać kajakarstwo. Czasem tylko wyjątkowo wyląduje tam jakiś helikopter sanitarny.
Ps. Aha, jest tam też pewien instytut. Bodajże techniki kajakarskiej.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
kajak na trzeźwo
Mnie interesuje jedna rzecz!
CZy po piwie wolno pływać kajakiem? Albo pić na kajaku?
Bo jeśli by go traktować jak rower to chyba można...www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Odp: kajak na trzeźwo
Piwofil napisał(a)
Mnie interesuje jedna rzecz!
CZy po piwie wolno pływać kajakiem? Albo pić na kajaku?
Bo jeśli by go traktować jak rower to chyba można...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
jest weekend trzeba zdjąć mundurek a przy okazji odmłodzić się 20 latWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
co chcesz to jest kawałeczek zdjęcia ślubnego. Musiałem dostosować się do koloru sukienki żony z cywilnego ślubu.
Chciałem zauważyć, że był rok 1982. zawieszony stan wojenny i niewielki był wybórWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment