a najważniejsze chciałem Wam pokazać jak wyglądałem, gdy byłem piękny i młody. Teraz jestem już tylko piękny
Ahumbowy obrazek
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Mi też ta się bardzo podoba, na początku nie mogłem poznać kto to taki młody nagle, powinieneś jednak wszystki zamieszczać w temacie o ryjkach, wtedy by nie zginęły!www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Patrzę na te oba zdjęcia i widzę, że Ty urosłeś !!!
Albo schudłeś, głowa tak jakoś wyszczuplała.
Czyżby żona-taxi nie karmiła?
Zwyczajowo panowie po ślubie "tatusieją", brzuszki rosną itd...Last edited by kangurpl; 2002-11-30, 13:49.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Po pierwszym spojrzeniu i porównaniu obu fotek, natychmiast nasunął mi się wątek polityczny (???) Na jednym zdjęciu "na lewo patrz!", a na drugim "na prawo patrz!". A jak to się ma do twoich poglądów? Też się zmieniły?Ciepłemu piwu zdecydowane - NIE!!!
Comment
-
-
wojtas66 napisał(a)
Po pierwszym spojrzeniu i porównaniu obu fotek, natychmiast nasunął mi się wątek polityczny (???)pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
Comment
-
-
dla mnie bomba jeszcze zamiast przednich kieszeni mogłyby być kufelkiWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
zamiast przednich kieszeni mogłyby być kufelki
Taki wzór munduru jest optymalny , bo przed służba jeden kufel
dla uprzyjemnienia słuzby , a po służbie drugi kufel aby uprzyjemnic zycie cywila .piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Ale coś gęste to piwo. Chyba, że Ahumba siłą woli zapobiega wylewaniu się go z kufla
Comment
-
Comment