No tak, cisza na linii frontu, wszyscy już leją wosk, jeno ja w robótce, mogę sobie ewentualnie powróżyć z fusów od kawy, czerwonych oczu i połamanej klawiatury....
ups bledy z klawiatura (przepraszam za poprzedniego posta)
ni mom tyz polskich znakow
ja w ten andrzejkowy wieczor, oprocz swietowania urodzin brata, po raz pierwszy ukladalem do snu mojego 3 letniego chrzesniaka
oczywiscie nie chcial zasnac (tak sie domagal kontynuacji bajki)
W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza"....
Witam,
Szukam etykiet konkursowych (najchętniej kompletów e-ta/kontra/krawatka) z polskich piw. To co mam i czego szukam można podejrzeć
na stronie: http://hdmarek.web-album.org/album/5...-piwne-szukane .
Zdaję sobie sprawę, że mogą zawierać błędy w zestawieniu...
Chciałem poinformować, że właśnie wyszła moja najnowsza książka „Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku”. Jest to moja własna, niezależna inicjatywa i projekt (również finansowy). Tak więc dostępna jest tylko i wyłącznie u mnie (odbiór...
24.07.2019 miałem okazję odwiedzić browar Bury. To całkowicie nowy zakład zaprojektowany i zbudowany od podstaw na specjalnie zakupionej w tym celu działce, więc nie dziwne że znajduje się na peryferiach miasta w kształtującej się strefie przemysłowej.
Sam budynek nie jest zbyt wielki,...
W związku z przerzuceniem działania stron browarbizu przez szyfrowane połączenie, gdzieniegdzie mogą występować nieoczekiwane zachowania czy to przeglądarki czy też samej strony BrowarBizu. Jeśli gdzieś zauważysz jakieś takie sprawy proszę o zamieszczenie informacji tutaj.
...
Comment