Nie trzeba im pokazywać papierosów, piwa i gołych pań w telewizji
jak należy uczyć dzieci żeby były uczciwe?
Collapse
X
-
jak należy uczyć dzieci żeby były uczciwe?
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
tak czy owak dzisiaj jest dzień pluszowego misia.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
szostak napisał(a)
A gołych panów i wódkę można pokazywać ?
zapomniałem że są wśród nas przemiłe koleżanki, które zapewne gustują raczej właśnie w takich obrazkachWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Nie zapominajmy że to właśnie mężczyźni są wzrokowcami ( nie ma to nic wspólnego z okulistami aczkolwiek z optyką już tak )
I nie wiem co za desperat ( lub ka ) chciałaby dobrowolnie oglądac obrazki z gołymi panami .
Ahumba , zapewniam Cię ,że nie gustujemy , nie .
Comment
-
-
Beermatt napisał(a)
I nie wiem co za desperat ( lub ka ) chciałaby dobrowolnie oglądac obrazki z gołymi panami .
Ahumba , zapewniam Cię ,że nie gustujemy , nie .Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Do dziecie trzeba podejsc psychologicznie. Ja bym połozył gruby pas na mojej skrzynce z piwkiem, to by brzdząc wiedział, że nie należy ruszać Oczywiście tak na serio bicie nie wchodzi w rachubę!! (bo nie mam dzieci )Grill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!
Comment
-
-
Beermatt napisał(a)
Ahumba , zapewniam Cię ,że nie gustujemy , nie .
P.S. OCZYWIŚCIE tylko w jednym mężczyźnie gustujemy
Comment
-
-
behemoth napisał(a)
Wszystkie w jednym? A można wiedzieć w którym?
Comment
-
-
Dziś więcej gołych pań zobaczy się w internecie niż w telewizji, w ogóle dzieci powinny być pozbawione internetu, tylko dostęp do Forum! Oczywiście jako goście!
A piwo tak czy siak widać wszędzie!www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Qbric napisał(a)
Do dziecie trzeba podejsc psychologicznie. Ja bym połozył gruby pas na mojej skrzynce z piwkiem, to by brzdząc wiedział, że nie należy ruszać Oczywiście tak na serio bicie nie wchodzi w rachubę!! (bo nie mam dzieci )
Trzeba sobie narobic dzieci i poswiecic troche czasu na ich wychowanie -to nie trzeba bedzie przywiazywac paska do skrzynki a tylko pusta skrzynke wystawic-a te dobrze wychowane dzieci juz wiedza co zrobic i po kilku chwilach znöw ta skrzynka jest pelna.
A jak sobie zasluza to od czasu do czasu moga nawet razem ze mna wypic jedno piwko
Comment
-
Comment