zythum napisal/a
Wprost przeciwnie, mam zresztą kolegę który kibicuje Ruchowi.
Wracając do Chorzowskiego Ruchu, to w niewielkiej odległości od stadionu mają Pub Kibica w barwach niebieskich (szaliki). A podstawą egzystencji w tym przybytku były jakiś czas temu produkty z Głubczyc.
Krzysiu napisal/a Wracając do tematu oświadczam, że jestem upierdliwy i będę sie czepiał, zwłaszcza ortografii i dublowania tematów, oraz niektórych poglądów.
A lubisz Krzysiu chleb ze smalcem?
"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
zythum napisał Ja tam wewnątrz kibicuje Widzewowi Łódź ale popieram każdą Polską drużynę, aby ładnie grała. Żeby nie było, że całkiem nie o piwie to sponsorem Widzewa jest Hasseroder (pewnie żle napisałem ale co tam)
Widzew co kilka miesięcy zmienia sponsora, ale faktycznie, obecnie na koszulkach mają Hasserödera.
A tak swoją drogą, Zythum, Ty, warszawiak, i kibicujesz Widzewowi?!
Jestem w posiadaniu starej kolekcji etykiet od piw. Kolekcjonował je mój ojciec za starych czasów. Jest tego prawdopodobnie 1550 szt. Wszystkie posegregowane w 4 pudełkach. Etykiety z tego co wiem wszystkie nowe, nie odklejane. Były uzyskane poprzez korespondencję z browarami...
To bez wątpienia najbardziej oryginalny i jedyny taki browar w České Republice. Małżeństwo Jitka i Libor Ilčíkoví z piwami Wild Creatures dali się po raz pierwszy poznać polskim spijaczom sztosów na festiwalu Beer Geek Madness w listopadzie 2019 roku. Wtedy to odbywał się on pod hasłem...
Witam. Na strychu przypadkiem znalazłem 2 stare butelki prawdopodobnie po piwie jedna koloru zilonego i napis gesch gesch unverkauflich na dnie napis e37, 2 butelka biała na dnie napis pG ,0,5 . Proszę o identyfikację który rok z jakiego kraju oraz ewentualna wartośc. Dziekuję . Pozdrawiam
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
Comment