No to mnie podpuściłeś. Otóż ginekolog skrobie codziennie - sobie twarz (jeśli nie nosi zarostu) a kobietom inną część ciała, ale do końca nie orientuję się jaką
Piwosz a broda! ;)
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Panowie, miało być o zaroście, ale na twarzy
Nie schodźmy poniżej poziomu pewnego, nie żebym miał coś przeciwko, ale nie chcę żaby ATR musiał zamykać każdy mój tematwww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
prędzej podpadniesz za nieznajomość prawidłowego brzmienia nicka admina...www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
And69 napisał(a)
Ja tak jak większość , zarost mogę zapuścić tylko w łykendy i na urlopie . A normalnie muszę się golić codziennie ( niestety ) .Last edited by Piecia; 2002-11-29, 18:39.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
djot napisał(a)
Mi się udało kiedyś zapuścić i na szczęście mojej Pani się to spodobało. Zaliczam się dzieki temu do grupy tych, którzy nie muszą się golić codziennie.=bahtol=
Comment
-
-
wojtas66 napisał(a)
zapuszczam w weekendy i w czasie wolnym.
Wychodować brodę w weekend, no, noŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
moja się trochę skróciła ostatnio...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
kangurpl napisał(a)
To ta Twoja broda rośnie jak na drożdzach
Wychodować brodę w weekend, no, noCiepłemu piwu zdecydowane - NIE!!!
Comment
-
Comment