nie ale bardzo lubię Alberta
Skąd Wasz nick?
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
-
-
albeertos napisał(a)
Zgadza się. Szkoda że już nie grają
Maryhh czyś ty ze mnie tego nie wyciągnął w Unreal'u przy Fortunce czasami?
Comment
-
-
ogłaszam wszem i wobec, że Albeeertos nic mi nie tłumaczył.
po prostu wydedukowałemWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
A mój to polska wersja słowa Birofil, jakoś tam mi się skojarzyło.
Niestety, co niktórzy bardziej złośliwi, przekręcają to na "Pedofil", co nie jest zbyt miłe, ale zmiany nicku nie da się zastosować.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
mój nick
Jak wszyscy to i ja się wytłumaczę:
Mój nick, mimo, że żeńki to odnosi się do mężczyzny (śmieszy mnie okrutnie jak czytam np: "pivaria napisała").
Nick w prostej linii pochodzi więc od tytułu najlepszego polskiego piwnego magazynu kolekcjonerskiego znanego na kilku kontynentach pod tytułem "PIVARIA".
Jest więc mój nick prawnie zarejestrowany w szczecińskim Sądzie Wojewódzkim oraz w Wydziale Archiwizacji Druków Zwartych Biblioteki Narodowej w Warszawie skąd mam numer ISSN niezbędny w celu legalnego wydawania czasopisma w Polsce.
I w końcu jest mój nick żywą reklamą pisma...
Pozdrawiam: PIVARIA
PS - W podstawówce nadano mi inną ksywę, którą zwracają się ludzie do mnie do dziś...
Comment
-
-
Elfy
ELF napisał(a)
To pseudo powstało (..) jako wrażenie po obejrzeniu pewnego mojego zdjęcia,zrobionego w lesie.Ciepłemu piwu zdecydowane - NIE!!!
Comment
-
-
albeertos napisał(a)
Zgadza się. Szkoda że już nie grają
Maryhh czyś ty ze mnie tego nie wyciągnął w Unreal'u przy Fortunce czasami?
Przepraszam,że niezbyt na temat ale mnie porwało...=bahtol=
Comment
-
-
ART napisał(a)
geneza mojego pseudo ma swe początki w pradawnej, od wieków kultywowanej i czczonej, tradycyjnej cechy naszego narodu,
zwanej potocznie lenistwemNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
ELF napisał(a)
ELF z sekcji baśniej zgłasza się do odpowiedzi.
To pseudo dla mnie powstało w głowie adama16, chyba rok po ślubie (Oj... dawno..) jako wrażenie po obejrzeniu pewnego mojego zdjęcia,zrobionego w lesie.
Comment
-
Comment