Mamy jeszcze w odwodzie... Pjenknika
Skąd Wasz nick?
Collapse
X
-
Z nieznanych mi przyczyn wszystkie koty (samce) wykazuja dziwną bojaźliwość na mój widok.
Comment
-
-
StaryKocur napisał(a)
Ha, mam środki ochrony osobistej skuteczne bardzo na wypadek ataku.
No powiedz, co sobie przypomniałeś. Bo Iron usiądzie przed Tobą, otworzy piwo i sam je wypije... A to będzie tylko wstęp...Przepraszamy...Podpis w trakcie tworzenia...
Comment
-
-
Odpowiednia ilustracja jest gotowa, czas więc wyjaśnić przezwisko PUDLARZ.
Wiele lat temu potrzebowałem pudełka "na miarę", gdy sobie zrobiłem (a nawet kilka), okazało się, że w rodzinie i wśród znajomych jest zapotrzebowanie na takowe... i tak zostałem PUDLARZEM. Teraz nie przejdę spokojnie obok zgrabnego kawałka tektury, zaraz zamieniałbym go w pudło, taki odruch mam - bezwarunkowy zresztą.
Ponieważ z pewną dozą namiętności zbieram podstawki, zrobiłem (to oczywiste) na tę okoliczność - wiadomo... pudła. Są jednak puste.
Drodzy i Zacni Zbieracze - pomóżcie mi je napełnić, choćby w połowie. Jeśli Wam zbywają podstawki z polskich browarów, które już minęły, no i te z dalekich krajów - prześlijcie je do mnie, będzie im dobrze, puchem pudła wymoszczę...
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
Nie z nami te numery - KocurŻadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Mój nick, jak łatwo się domyślić, pochodzi od mojego imienia. Przy zakładaniu konta pocztowego nie było wolnego adresu "robert", więc musiałem dołożyć sobie jeszcze jedno "r" i tak już zostało. A w ogóle to lubię twarde brzmienie (czytaj: heavy metal) mojego imienia i jestem Roberrt Arrturr.
Comment
-
Comment