Dobrze, że się nie nazwał Pavulon, ale to prawie na jedno wychodzi
Skąd Wasz nick?
Collapse
X
-
-
celt_birofil napisał(a)
Jeden z nickóe mnie zaiteresował - Morbital. Może właściciel nam go przybliży? ;-)
albo jak wchodzi w stan ORBITujacy to dostaje MORderczych instynktow?Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
zmiękczymy, zmiękczymy!
Na najbliższej giełdzie "pożyczymy" sobie Twoje nakrycie głowy.
Cena za oddanie owego już jest ustalona
Comment
-
-
zgadzam się z Maleństwem, że Żąleną to najciekawszy nick i etymologia też niczego sobie...
sirca jest zgapiona z telewizji; wieki temu lecial taki serial o maklerach z Londynu p.t."Capital City" i bardzo mi się podobał, a szczególnie Sirca (grała ją Polka), która robiła same głupstwa i różne wszeteczeństwa (jak ja) :-)
Comment
-
-
No to Sirca powinnaś spodobać się StaremuKocurowi bo podobno był przez lata zakochany w postaci z tego serialu. Wiem to od Pani Kocurowej
Comment
-
-
No to w takim razie ja tez wyjaśnię (chociaż chyba nie ma co)
pwolak <= paweł wolak
niezbyt oryginalnie, ale wszędzie tak się wpisuję - nie mam przynajmniej kłopotu z pamiętaniem, co gdzie i jak, poza tym lubie swoje nazwisko
A Żąleną - to faktycznie najlepszy nick na jaki trafiłem (szczególnie jak mi ostatnio wytłumaczył skąd się to wzięło)
Comment
-
-
Kubusiu, lepiej być Żoną Lenona niż Cyrk Koniem
Comment
-
-
pjenknik napisał(a)
Kubusiu, lepiej być Żoną Lenona niż Cyrk Koniem
Mi tam już moja ksywka się podoba.
Comment
-
-
sirca napisał(a)
zgadzam się z Maleństwem, że Żąleną to najciekawszy nick i etymologia też niczego sobie...
sirca jest zgapiona z telewizji; wieki temu lecial taki serial o maklerach z Londynu p.t."Capital City" i bardzo mi się podobał, a szczególnie Sirca (grała ją Polka), która robiła same głupstwa i różne wszeteczeństwa (jak ja) :-)Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
BROWARIEC napisał(a)
ID - 10000!!!
Comment
-
-
sirca napisał(a)
sirca jest zgapiona z telewizji; wieki temu lecial taki serial o maklerach z Londynu p.t."Capital City"
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Dobrze, że nie IQ 10000, bo popadlibyśmy w kompleksyŻadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment